Privatni detektiv otkrio sigurne znake da vas partner vara: Na ovo posebno morate da obratite pažnju

21.11.2022 | 11:46

Autor: Z.A.S.

Žene su, tvrdi on, u čak u 80 posto slučajeva u pravu kada sumnjaju

Copyright Profimedia

Dejvid Kind je jedan od najboljih privatnih detektiva na svetu i otkrio je koji su sigurni znaci da vas muž vara.

Prema njegovim rečima, one žene koje su zatražile pomoć privatnog detektiva, čak u oko 80 posto slučajeva su sumnjale s razlogom. A do sumnje su ih doveli detalji o kojima njihovi muževi nisu obratili pažnju.

Ova četiri najočiglednija znaka nikako ne bi trebalo da izignorišete.

Mnogo više vodi računa o svom izgledu nego ranije

Verujemo da vam je sve jasno. Ukoliko vaš suprug ili dečko počne mnogo više da brine kako izgleda, nego što je to radio ranije, velike su šanse da vas vara. Dakle, obratite pažnju, jer ukoliko je promenio parfem, frizuru ili se drugačije oblači, a uz to osećate da ne želi da provodi mnogo vremena sa vama, imate razlog da budete zabrinuti.

Profimedia
 

Stavio je šifru na telefon ili računar

Naravno, ovo se odnosi na situacije kada on to uradi iz čista mira. Ukoliko imate običaj da mu do besvesti preturate po telefonu ili računaru, onda ova odluka ne bi trebalo da vas čudi, ali, ukoliko imate vezu punu poverenja, a on ipak postavi šifru na sve uređaje, verovatno nešto krije.

Profimedia
 

Besan je i agresivan

Svaki put kada mu telefon zazvoni, on napušta prostoriju kako bi razgovarao. Svako pitanje koje postavite, pa čak i ono najjednostavnije, vodi svađi. Izgleda kao da samo traži razlog za sukob. Nakon što razovarate o tome, on napušta kuću jer mu je potreban "svež vazduh". Zapravo, u ovoj situaciji on pokušava da prestane da se oseća krivim. Pokušava da opravda svoja dela okrivljujući vas.

Profimedia
 

Želi da izlazi bez vas

Poslednji znak da je vaš muškarac neveran, jeste njegova želja da odlazi iz kuće bez vas. Ako vas je nekada pozivao u bioskop, restoran ili na susret sa društvom, a sada samo traži razlog da ode negde bez vas, to je znak za brigu. isto važi i za situaciju kada je vaš muž dosta vremena provodio u kući, a sada ima redovne susrete sa nekim. Velika je verovatnoća da je vaš muž upoznao nekog novog i da vi za to još uvek ne znate.

Važna stvar koju morate da zapamtite: odvojeno, ovi signali ne moraju ništa da znače. Međutim, ako primetite nekoliko njih, ne bi trebalo da ih ignorišete.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam