Većina preljubnika ima jednu zajedničku karakteristiku i tiče se porodice: Da li ste primetili razliku u ponašanju svog partnera?

13.09.2022 | 15:43

Autor: Z.A.S.

Čak 45 posto muškaraca je priznalo da su varali svoje partnerke u prošlosti, dok isto priznaje 20 posto žena

Copyright Profimedia

Da li ste se nekada zapitali da li preljubnici imaju neko karakteristično ponašanje? Da li na određeni način govore, imaju li neke posebne rituale i šta je to što bi zapravo moglo da ih oda?

Da, kada varaju, preljubnici uglavnom počnu da menjaju svoje ponašanje, a postoji nešto što je za njih karakteristično.

 

Prema prvoj italijanskoj online stranici za upoznavanje vanbračnih partnera "Incontri-extraconiugali.com", čak 45 posto muškaraca je priznalo da su varali svoje partnerke u prošlosti, dok isto priznaje 20 posto žena.

Profimedia
 

Kako bi ljudima pomogli u otkrivanju njihovih sumnji, kanadski dejting sajt "Ešli Madison" napravio je istraživanje. Ono je pokazalo da 61 posto preljubnika (od 1.400 ispitanih) priznaje da nije blisko s roditeljima svog partnera.

Dakle, ukoliko vaša bolja polovina izbegava porodična druženja, razlog bi mogao da bude upravo griža savesti.

Terapeut za parove i autorka knjige "The New Monogamy: Redefining Your Relationship After Infidelity" Tami Nelson objasnila je o čemu je reč:

Profimedia
 

- Održavanje udaljenosti od roditelja svog partnera može da bude pokazatelj nezainteresovanosti u braku ili barem u poštovanju monogamije - objasnila je.  

Skoro polovina preljubnika je rekla da roditelje partnera vidi jednom godišnje ili čak i manje.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam