Proverite da li ih imate: Ove tri stvari poseduje žena koja će privući apsolutno svakog muškarca

09.06.2022 | 11:41

Autor: Z.A.S.

Svaki muškarac voli da vidi lepu ženu, ali ono što oni zapravo ne vole, jeste da žena preteruje

Copyright Pixabay

Sigurno ste više puta videli da žene, koja prema vašim kriterijumima, i nisu neke lepotice, dobijaju sve što požele i uživaju u životu. Prva greška koju pravite jeste procena nečije lepote. To što nije po vašoj meri, ne znači da nije ni po čijoj, a tu je i druga stvar, a to je da prava lepota dolazi iznutra, a ne spolja.

To je nešto što, nažalost, mnogi od nas često zaborave, pa sebi dopuštaju komentare poput "Pa i nije nešto", "I nije neka lepotica", "Pogledaj je, da je makar lepa".

Profimedia
 

Međutim, ma koliko drugi bili zavidni, upravo ono što se nalazi u nama iz nas zrači, a samim tim i privlači kao magnet.

Kada je u pitanju muško-ženska privlačnost, postoje tri karakteristike ličnosti koje će, bez pogovora, privući baš svakog muškarca

Izgled
Odmah da razjasnimo - svaki muškarac voli da vidi lepu ženu, ali ono što oni zapravo ne vole, jeste da žena preteruje. Tokom godina sprovedene su razne ankete i svaka je pokazala da muškarci najviše vole prirodan izgled, koji podrazumeva minimum šminke, odnosno puder, maskaru i eventualno senku za oči.

Pexels
 

Nedostatak kompleksa
Žena koja prihvata svoje mane podjednako kao i vrline, muškarcima je najprivlačnija. To podrazumeva da, ukoliko, recimo, dobije nekoliko kilograma više, ona neće dramiti kao da se dogodila tragedija, kao i da neće pronalaziti sebi mane koje zapravo ni nema. Pogotovo ne mane koje nema, zarad toga da bi joj neko rekao da ih nema i udelio joj kompliment.

Unsplash
 

Životna energija
Žene koje su pune energije njome i zrače i imaju neki poseban sjaj. Takve žene privlače muškarce kao magnetom i što je najvažnije, uspevaju i da ih zadrže.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam