Mirišljava garderoba kao iz parfimerije: Saveti za svaku domaćicu

08.09.2023 | 12:19

Autor: K. B.

Ovaj trik postaje tajno oružje mnogih domaćica, omogućavajući im da uživaju u dugotrajno svežoj odeći bez puno truda i komplikacija

Copyright Profimedia

Jedna žena je nedavno podelila svoju neobično efikasnu metodu očuvanja dugotrajnog svežeg mirisa odeće na društvenoj mreži, privlačeći pažnju mnogih korisnika. Ovaj genijalni trik jednostavan je za primenu i zahteva samo nekoliko osnovnih sastojaka.

Prvo što je učinila bilo je uzimanje tri paketa sunđera za pranje posuđa i omekšivača po sopstvenom izboru, birajući miris koji joj najviše odgovara. Nakon što je pažljivo isekla sunđere na polovine, spremila je plastičnu posudu i pažljivo sipala pun čep omekšivača u nju. Dodala je čašu vode u posudu, potopila sunđere u ovu mešavinu, a zatim ih pažljivo rasporedila među mokrim vešom u mašini za sušenje.

Profimedia
 

Jedna od ključnih prednosti ovog trika je što možete ponovo koristiti sunđere, a jedino što treba da uradite nakon svakog ciklusa sušenja je da ih dobro ocedite pre nego što ih ponovno stavite u sušilicu. Ovo je veoma praktičan način da garderoba ostane mirisna i sveža znatno duže nego inače.

Nakon što je ovu jednostavnu tehniku podelila na društvenoj mreži, mnogi korisnici su je isprobali i bili su oduševljeni rezultatima.

BONUS VIDEO:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam