Život kroz objektiv šestorice majstora fotografije: Potvrda jednog vremena na izložbi "Moj izbor"

20.09.2021

14:58 >> 15:05

0

Publika će imati prilike da pogleda izbor umetničkih crno–belih fotografija Tomislava Peterneka, Imre Szaboa, Gorana Kukića, Nina Rakićevića, Željka Sin

Život kroz objektiv šestorice majstora fotografije: Potvrda jednog vremena na izložbi "Moj izbor"
Copyright Dance instructor / Promo / Igor Mandić

Kolektivna izložba fotografija “Moj izbor” biće otvorena večeras u 19 sati u prostoru BW Experience, na drugom spratu tržnog centra Galerija.

Na izložbi kojom započinje jesenja izlagačka sezona, publika će imati prilike da pogleda izbor umetničkih crno–belih fotografija Tomislava Peterneka, Imre Szaboa, Gorana Kukića, Nina Rakićevića, Željka Sinobada i Igora Mandića. Šestorica majstora fotografije iza sebe imaju duge i bogate karijere, kao i brojne izložbe i priznanja.

Snalažljivost / Promo / Tomislav Peternek

– Kroz ovu izložbu prožeta je prošlost, sadašnjost i budućnost, mada neki teoretičari govore kako prošlost i budućnost ne postoje i da je sve sadašnjost – sada i ovde. O tome govore ove fotografije – o čoveku, pokretu, ljudskoj snazi, senzualnosti, kontrastu, psihološkom obrtu nevezano za vremensku odrednicu. One su fotografski, činjenični dokaz, ne samo susret fotografa i događaja, one su potvrda jednog vremena i njegovih junaka – kazala je novinarka Mia Medaković.

Pročitajte još

Izložba se organizuje u okviru programa Umetničke inicijative KvArt BW zajedno sa Galerijom ŠTAB i RYL internet magazinom i biće otvorena do 30. septembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike