Zagrevanje za 20. Egzit: Premijerna emitovanja nastupa velikih zvezda

07.05.2021

14:28 >> 15:51

0

Nova serija koncerata sa glavnih bina je tu da nas podseti na snagu koju imaju muzika uživo, zajedništvo, druženje i bliskost, i ujedno nam najavljuje samo d

Zagrevanje za 20. Egzit: Premijerna emitovanja nastupa velikih zvezda
Copyright Promo / Exit foto tim

Tačno dva meseca pred održavanje Egzita, u subotu 8. maja, stiže druga sezona premijernih emitovanja nastupa sa glavnih bina festivala u kojoj glavne uloge igraju Ofenbach, Hurts, Jamie Jones te Rebekah i Paula Temple.

Ovo je deo specijalnog Egzitovog onlajn programa “EXIT TV” pokrenutog 19. marta 2020. godine emitovanjem neverovatnog nastupa grupe Faithless, a tada je cilj bio da uz snimke brojnih svirki sa Petrovaradinske tvrđave, olakša svima, a posebno mladima, ostanak kod kuće tokom vanrednog stanja.

– Danas naziremo izlaz iz situacije u kojoj smo već 14 meseci i povratak životu na koji smo navikli, a nova serija premijernih nastupa s Exitovih bina je tu da nas podseti na snagu koju imaju muzika uživo, zajedništvo, druženje i bliskost, i ujedno nam najavljuje samo deo onoga što nas čeka od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, na velikoj proslavi 20. godina Exita, kada će se slaviti život – poručuju organizatori.

Drugu sezonu otvoriće u subotu, 8. maja popularni francuski dvojac Ofenbach, koji su na prepunom mejn stejdžu 2018. godine napravili žurku za pamćenje. Poznati su po multi-platinastom singlu “Be Mine”, kao i hitovima “Around the Fire”, “You Don’t Know Me” i “Katchi”, a u svojim setovima kombinuju uticaje rokenrola i elektronske muzike.

ATA Images

Naredne subote, 15. maja emituje se nastup tech house DJ zvezde Jamie Jones sa Dance Arene iz 2017. godine, koji je sve prisutne svojim prepoznatiljivim zvukom odveo na muzičko putovanje do legendarne Paradise žurke.

Nastup svetske koncertne atrakcije – mančesterskog benda Hurts planiran je za subotu 22. maj. Popularnost ovog sastava ogleda se u milionima prodatih albuma i singlova, i rasprodatim turnejama širom sveta. Te večeri uživaćemo u njihovom nastupu s glavne bine 2014. godine i festivalskim himnama poput “Stay”, “Miracle”, “Illuminated”, “Sunday”, i jednom od najvećih hitova prethodne decenije “Wonderful Life”.

Konačno, 29. maj rezervisan je za emitovanje specijalnog “back 2 back” seta dve dame sa tehno scene – Rebekah i Paula Temple. Ovaj nastup uživo iz 2017. godine na Dance Areni ekskluzivno su izvele za sve ljubitelje berlinskog zvuka.

Promo / Exit foto tim

Emitovanje svih nastupa održaće se u stalnom terminu, subotom od 20.21. Nakon prve godine emitovanja brojčanik EXIT TV-a, koji se može pratiti na Jutjub kanalu i Fejsbuk stranici Egzita, pokazuje više desetina miliona pregleda programa, koji je u stotinak dana emitovanja, i kroz 130 strimova doneo oko 150 sati sjajnog programa. Life Stream, InfinitX, Novogodišnji specijal, Concious revolution, EXIT HomeStream i Sea Star Stream festival samo su deo ekskluzivnog sadržaja realizovanog, kako tokom godina na Egzitovim festivalima, tako i u poslednjih 12 meseci.

Pročitajte još

Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala održaće se od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena, kao što su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Asaf Avidan, Sabaton, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Artbat, Hot Since 82, Sheck Wes, Meduza, Solomun, Paul van Dyk, Honey Dijon, Amira Medunjanin, Ida Prester s Lollobrigidom, Buč Kesidi, i mnogi drugi.

Svi detalji u vezi s ulaskom na festival biće na vreme objavljeni na zvaničnom sajtu Egzita, u skladu s budućim epidemiološkim merama Vlade Srbije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike