Voja Brajović za 24sedam o Draganu Nikoliću: Imati Gagu za prijatelja bio je poklon svima

11.03.2021

10:01 >> 10:25

0

Na Novom groblju danas će biti obeležen petogodišnji pomen velikom glumcu

Voja Brajović za 24sedam o Draganu Nikoliću: Imati Gagu za prijatelja bio je poklon svima
Copyright Milan Maricic/ATAImages/Printscreen/Imdb

Velikan glumišta Dragan Nikolić preminuo je na današnji dan 2016. godine, a njegov prijatelj i kolega Vojislav Brajović, kako za naš portal govori, čuva sećanje na minulo vreme i divno dugogodišnje prijateljstvo, jer “družiti se s Gagom bila je čast i privilegija.”

– Kada izgubite nekog koga volite, imate taj osećaj tuge, ali i radosti jer ste imali nekog s kim ste delili to osećanje. Imate privilegiju da se sećate koliko je to prijateljstvo bilo iskreno i koliko vas je obogaćivalo. U jednom trenutku shvatite koliko su patnja i sreća postale jedno. Kada vam odlaze dragi ljudi, smrt ih otrgne, a ostane to sećanje koje vas leči i ispunjava radošću – kaže Brajović.

Evocirajući uspomene na poslednje susrete sa Nikolićem kaže da je svaka ekipa u koju bi dolazio bila srećna što ga ima u svom društvu.


Profimedia

– Svi smo jedva čekali da se on pojavi. Pravio je atmosferu radosti življenja, pun humora, šarmantnosti i velike energije i želje da svakog oraspoloži. Imati Gagu za prijatelja bio je poklon svima. Otuda ta radost koju sam na početku pomenuo – radost što sam ga poznavao i bio njegov prijatelj – zaključio je Brajović.

Pročitajte još

Najbliži prijatelji i kolege okupiće se danas na Novom groblju kraj glumčeve večne kuće kako bi obeležili petogodišnji pomen velikom i neponovljivom Draganu Nikoliću.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike