Vladimir Petrović, Boba iz „Žikine dinastije“ za 24sedam: U šoku sam!

26.01.2021

15:54 >> 17:50

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica Rialda Kadrić preminula je iznenada u Atini u 57. godini života

Vladimir Petrović, Boba iz „Žikine dinastije“ za 24sedam: U šoku sam!
Marija i Boba - Copyright Printscreen/Youtube

Marija i Boba iz čuvenog serijala „Žikina dinastija“ su bili jedan od najomiljenijih parova u bivšoj Jugoslaviji, neizmerno popularni i voljeni. Region je pre samo nekoliko sati uznemirila vest da nas je glumica Rialda Kadrić napustila. Vladimir Petrović, poznatiji kao Boba je veoma potresen za naš portal kratko prokomentarisao:

– Ne znam šta bih vam rekao. U šoku sam i evo ni sam ne verujem…

Rialda Kadrić je rođena 1963. godine u Beogradu. Do šeste godine je sa roditeljima živela u Ulici proleterskih brigada, preko puta Muzeja Nikole Tesle. Potom su se preselili u Ulicu Narodnog fronta, gde je živela sa roditeljima i bakom do odlaska u London.

Popularnost je stekla sa samo 14 godina glumeći u serijalu „Lude godine“. Mariju Todorović, kasnije Pavlović je igrala ukupno osam puta. Odigrala je još nekoliko manjih uloga, a od početka 90-ih godina ne bavi se glumom. U Velikoj Britaniji je prvo radila kao novinarka i reporterka, a potom se specijalizovala za psihoanalizu. Tim poslom se bavi od polovine 2000-ih godina.

Poslednji film koji je snimila je bila drama Milana Jelića „Čudna noć“ koja je objavljena 1990. godine. Nakon toga više nije snimala filmove, te se posvetila drugim zanimanjima. Na pitanje novinara zašto je prekinula perspektivnu glumačku karijeru, Rijalda je odgovorila da je to bio mladalački eksperiment i da je posao psihoterapeuta nešto u čemu zaista uživa.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike