Uz njih će brže proći ova godina: 5 serija stiže u novembru!

01.11.2020

17:09 >> 08:13

0

Na striming servisima biće prikazane Paranormal, Black narcissus, ali i kultni animirani crtani Animaniacs

Uz njih će brže proći ova godina: 5 serija stiže u novembru!
Copyright Printscreen / Youtube

Novembar samo što nije počeo! Pretposlednji mesec u ovoj 2020. godini kojoj, verujemo, svi jedva čekamo da vidimo leđa. Kako bi vam brže prošli ovi tmurni i neizvesni dani predlažemo nekoliko serija koje će vam pomoći da lakše i brže prebrodite naredni period.

Love & anarchy – 4. novembar

U prvi danima novembra na Netfliks stiže švedska priča o Sofi, majci dvoje dece, koja se neočekivano zainteresuje za IT tehničara Maksa. Njihov flert dovodi u pitanje društvene norme i navodi ih da ponovo procene i preispitaju svoj život. Režiju potpisuje Lisa Langseth. U ulogama su Ida Engvoll, Björn Mosten, Carla Sehn…

Paranormal – 5. novembar

Već narednog dana stiže iz Egipta serija smeštena u 1960. godinu. Prepuna misterije i neizvesnosti, priča prati ciničnog profesora hematologije koji se suočava sa natprirodnim događajima. Priča je zasnovana na romanu autora Ahmeda Kaleda Tavfika. Svaka epizoda u fokusu ima jednu od poznatih urbanih legendi iz knjiga. Uloge su ostvarili Ahmed Amin, Razane Jammal, Ayah Samaha, Samaa Ibrahem, a tvorac, redatelj i scenarista serije je Amr Salama.

– Bio mi je san otkad sam posao filmadžija da adaptiram “Paranormal” pokojnog autora Ahmeda Khaleda Tawfika i pretvorim ga u dramu – izjavio je Salama ranije ove godine.

Industry – 10. novambar

Serija će se emitovati na HBO, a prati ambicioznu grupu dvadesetogodišnjaka u borbi sa korporativnim svetom. Najavljuju je kao uzbudljiv upliv u svet međunarodnih finansija, iz ugla grupe mladih ljudi koji se bore za svoju budućnost.

Animaniacs – 20. novembar

Kultna animirana serija posle višedecenijske pauze dobija svoj novi život. Ako je suditi po trejleru biće više nego dobro. Streaming servis Hulu se udružio sa Warner Bros. Animation i Amblin Television kako bi na naše ekrane vratio ovu sjajnu animiranu komediju. Naručene su dve nove sezone koje će biti reboot serijala, a Steven Spielberg je ponovo preuzeo rediteljsku i producentsku palicu. Nezaboravni crtać koji je obeležio sredinu devedesetih kao glavne likove ima dva brata Yakko i Wakko i njihovu sestru Dot koji izvrću ceo svet naglavačke. Plejada likova je vremenom rasla, pa su se pojavljivali i miševi Pinky i Brain, a potvrđeno je da će se vratiti i u novim sezonama.

Black narcissus – 23. novembar

FX-ova mini-serija smeštena je u ženski manastir na Himalajima 1934. godine. Umesto božanskog mira i spokoja opatice očekuju brojne tajne i užasna tragedija. Serija predstavlja adaptaciju romana Rumera Goddena iz 1939. godine … Grupa časnih sestara suočava se s izazovima u neprijateljskom okruženju…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike