Uskršnja bioskopska avantura za najmlađe: Dogodovštine Zeca Petra (VIDEO)

28.04.2021

16:02 >> 08:13

0

Animirano-igrani film, sinhronizovan na srpski jezik, priča nikad pre ispričanu priču koja počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzmu farmu sta

Uskršnja bioskopska avantura za najmlađe: Dogodovštine Zeca Petra (VIDEO)
Copyright Printscreen / Youtube

U susret najradosnijem prazniku, na veliko platno svih Cineplexx bioskopa doskakutaće simpatični Zec Petar i njegova družina, te će mališani od 29. aprila moći da pogledaju reprizno priču o nevaljalom zecu koji nas je pre tri godine nasmejao do suza.

Animirano-igrani film “Zec Petar”, sinhronizovan na srpski jezik, priča nikad pre ispričanu priču o Zecu Petru koja počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzmu farmu starog gospodina Gregora i počinju da je uništavaju bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered.

Promo / Zec Petar

Kada na farmu po svoje nasledstvo dođe mlađi gospodin Toma Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Ali mladi Gregor nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Bibu koja je ujedno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza što na kraju rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bibe. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko van njihove idilične okoline pravac u gužvu londonske podzemne železnice i sve do opasnih ulica grada i nazad. Ali na kraju, Petar mora da shvati da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

U sinhronizaciji ovog animirano-igranog ostvarenja, učestvovali su Stefan Bundalo (Petar Zec), Teodora Ristovski, Iva Stefanović, Milica Janketić, Aleksandar Radojičić, Tamara Aleksić, Dejan Dedić, Dragan Vujić  Vujke, Miroljub Turajlija, Slobodan Tešić, Lako Nikolić i Milan Antonić.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike