Striming servisi se ne odmaraju: 10 novih serija i filmova u julu (VIDEO)

15.07.2021

09:10 >> 09:31

0

Za one koji su odlučili da odmor provedu uz male ekrane, izdvajamo nekoliko naslova koji su premijerno prikazani ovog meseca, kao i one koji tek stižu

Striming servisi se ne odmaraju: 10 novih serija i filmova u julu (VIDEO)
Copyright Film "Stari" Promo/Taramount

Leto je razervisano za odmor, ali striming servisi i platforme ne miruju, te je već tokom prve polovine jula izašao poveći broj novih serija i filmova, a još toliko očekuje nas u narednih 15 dana.

Za one koji su odlučili da odmor provedu uz male ekrane, izdvajamo nekoliko novih naslova koji su premijerno prikazani ovog meseca, kao i one koji tek stižu.

No sudden move (1. jul)

Novi film Stivena Soderberga prati malu grupu kriminalaca u Detroitu 1955. godine, oni su angažovani s obećanjem da će im se lako isplatiti. Rečeno im je da navuku maske i provale u dom jedne porodice koju će držati kao taoce. Posle tri sata posao će biti završen, a porodicu mogu ostaviti neozleđenu i biti plaćeni. Naravno, ništa ne ide po planu… Igraju: Don Cheadle, Benicio del Toro, David Harbour, Jon Hamm, Amy Seimetz…

The tomorrow war (2. jul)

Akciono naučno-fantastični triler sa J.K. Simonsom i Krisom Pretom prati grupu ratnika koji putovanjem kroz vreme šalju poruku ljudskoj vrsti iz 2051. godine.

Fear street – Trilogija (2, 9. i 16. jul)

Horor trilogija zasnovana na serijalu R. L. Stine-a prati košmarne događaje u tri vremenska trenutka – 1994. – 1978. i 1666. godine.

Resident evil: Infinite darkness (8. jul)

Čuvena horor igra koja je nedavno iznedrila gejmerski hit “Village” postoji i u vidu animirane serije. Trenutno su na Netflix-u dostupni raniji animirani radovi o čuvenoj franšizi, a novi “Infinite Darkness” prati gospodina Leona S. Kenedija i Kler Redfild u borbi protiv čuvene kompanije “Umbrella”.

Gossip girl (8. jul)

Pre 9 godina završila se popularna tinejdžerska serija “Gossip Girl” koja je napravila ozbiljnu karijeru Blejk Lajvli. HBO Max oživeo je serijal koji prati događaje u uglednoj školi koju progone gadne blogerske priče.

The white lotus (11. jul)

Satirična HBO komedija koja vrvi od talentovanih glumaca prati sve neobičnije i mračnije događaje u popularnom odmaralištu. Igraju: Murray Bartlett, Connie Britton, Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario…

American horror stories (15. jul)

Rajan Marfijev spinof čuvenog “American Horror Story” smešten je u novi univerzum sa novim mračnim i bizarnim pričama.

 

DR. Death (15. jul)

Serija inspirisana popularnim podkastom prati užasne, delimično istinite, priče doktora Kristofera u Dalasu i zašto je dobio naziv – doktor smrt.

Space jam: A new legacy (16. jul)

Lebron Džejms i kultni animirani likovi su letnji hit iz rukava HBO Max-a.

Old (23. jul)

Em Najt Šamalan (Šesto čulo, Split, Unbreakable, Glass, Servant) za letnju sezonu 2021. godine spremio je psihološki triler inspirisan grafičkom novelom Pjera Oskara Levija i Frederika Pitersa “Sandcastle”. “Moj sin je juče imao šest godina, danas je tinejdžer”, izgovara majka u trejleru.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike