Praznični filmovi nam ove godine stižu ranije

23.10.2020

08:00 >> 11:17

0

Autor: Dejan Ćirić

Tradicionalni ciklus prazničnih filmova na kanalu Diva, od kraja oktobra do početka januara

Praznični filmovi nam ove godine stižu ranije
Copyright Promo/NBC Universal/Diva

Omiljen među ljubiteljima televizijskog programa, filmski praznični maraton se vraća na male ekrane. Svakog dana, od 25. oktobra, kanal Diva proslavlja novogodišnju i božićnu sezonu, donoseći praznične filmove najnovije produkcije. U planu je više od 8 filmova dnevno, uključujući omiljene među gledaocima: „Veteranski Božić“, „Megino božićno čudo“, „Romansa u Kolibi kod irvasa“, „Božić u kući Brambl“, „Božićna zavrzlama“ i mnoge druge. Premijerni novogodišnji i božićni flimovi emitovaće se od 25. oktobra do početka januara, utorkom i nedeljom od 16.00, i petkom od 19.40, dok će u decembru broj premijernih naslova biti povećan i za premijere subotom i nedeljom od 12.00 i 14.00.

Promo/NBC Universal/Diva

Prva božićna premijera ovog prazničnog ciklusa je film „Božićna ljubavna priča”, u nedelju, 25. oktobra, u 16.00 časova, i dovodi dobitnicu „Tony“ nagrade Kristin Čenovet, koja tumači ulogu dirigentkinje hora za mlade i treba da napiše pesmu za božićni koncert. Taj zadatak joj ometa pojavljivanje dečaka sa zlatnim glasom koji se pridružuje horu, što predstavlja iznenađenje njegovom ocu udovcu, koga tumači Skot Volf.

Promo/NBC Universal/Diva

Nakon ovog ostvarenja, sledi romantični film „Partner za božić“, o mladoj ženi koja odlazi kući za praznike sa glumcem koji treba lažno da predstavlja njenog dečka, a tu je i film „Božić u hotelu Plaza“, koji govori o istoričarki Džesiki koja sarađuje sa zgodnim dekoraterom Nikom, kako bi oživeli božićni video bilbord. U novembru izdvajamo romantičnu dramu „Nostalgični Božić“, o devojci iz grada koja se vraća svojim korenima u malom mestu, zatim je tu romansa „Kod kuće za Božić“, o organizatorki događaja koja priprema božićno gala veče, film „Praznici kod kuće“ u kome je glavni lik kantri pevačica Šarlot, koja sreće druga svog brata, bivšeg vojnika, a romantična komedija „Božićna želja“ govori o Medi koja ima božićnu želju za svoju sestru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike