Potresan govor udovice Čedvika Bozmana rasplakao sve na dodeli Zlatnog globusa

01.03.2021

11:33 >> 11:38

0

Želim da se svi na trenutak setimo i slavimo one koje volimo, kazala je kroz suze Tejlor Simon Ledvord primajući nagradu umesto svog supruga

Potresan govor udovice Čedvika Bozmana rasplakao sve na dodeli Zlatnog globusa
Copyright Profimedia

Na 78. dodeli Zlatnih globusa koja je održana onlajn sinoć, američki glumac Čedvik Bozman, zvezda “Crnog pantera” posthumno je dobio nagradu za svoju poslednju ulogu u drami o džezu “Ma Rainey’s Black Bottom”, šest meseci nakon što je njegova smrt u 43. godini nakon borbe sa rakom šokirala obožavatelje širom sveta.

Nagradu je u njegovo ime primila supruga Tejlor Simon Ledvord, a njen govor bio je emotivan i potresan, toliko da ni glumica Rene Zelveger nije uspela da zadrži suze.

Profimedia

Udovica je u suzama rekla da bi se Bozman, da je prisutan, zahvalio Bogu, svojim roditeljima i precima, kao i Volfu i kolegama Glinu Turmanu, Kolmanu Domingu, Majklu Potsu, Tejlor Pejdž i Dušanu Braunu.

– Verujem da bi on sada prvo zahvalio Bogu na ovome, zahvalio bi se svojim roditeljima i precima koji su bili njegove zvezde vodilje i koji su toliko toga žrtvovali. Sigurno bi rekao nešto jako lepo, nešto što bi nas sve inspirisalo i danima odzvanjalo u našim glavama i nateralo nas da verujemo da možemo da uspemo u svemu. Nažalost, ne znam tačno koje bi bile njegove reči, ali želim da se svi na trenutak setimo i slavimo one koje volimo – jedva je izgovorila kroz suze Tejlor Simon Ledvord.

Profimedia

Na društvenim mrežama mnogi njegovi obožavaoci delili su ovaj snimak i ostavljali tužne komentare i emotikone.

Pročitajte još

“Mislio sam da sam ga već oplakao, ali nakon ovog govora shvatio sam da imam još suza za Čedvika”, “Samo je ovo vredilo gledati na dodeli”, “Ovo je bio jedan od najboljih govora koje sam ikad čuo”, “Ovo je bilo neverovatno”, “Nemam njegove reči. Jedna od najtužnijih istina o gubitku voljene osobe”, “Rasplakala me”, samo su neki od komenatara na “Tviteru”.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike