Oskarovci u novoj seriji "Solos": Intrigantne priče o ljudskim sudbinama (VIDEO)

17.05.2021

07:51 >> 10:57

0

Svaka od sedam epizoda će biti posvećena jednom od glavnih likova, počinjaće njihovim monolozima, a uključivaće i naučnofantastične elemente

Oskarovci u novoj seriji "Solos": Intrigantne priče o ljudskim sudbinama (VIDEO)
Copyright Printscreen / Youtube

Amazon Prime Video objavio je prvi trejler za svoju novu seriju “Solos”, u kojoj glavne uloge tumače Oskarovci En Hatavej, Morgan Friman i Helen Miren, dobitnica Emija Uzo Adubi, kao i Nikol Behari, Entoni Meki, Den Stivens i Konstans Vu. Glavni autor serije je Dejvid Vejl, koji se proslavio televizijskom dramom “Hunters”.

Profimedia

“Solos” će imati sedam epizoda i svaka od njih će biti posvećena jednom od glavnih likova. Epizode će počinjati njihovim monolozima, a uključivaće i naučnofantastične elemente. Serija će se baviti temom ljudske povezanosti kroz intrigantne priče o pojedincima koji se suočavaju sa neverovatnim izazovima. Za sada je poznato da En Hatavej tumači naučnicu Leu, koja otkriva putovanje kroz vreme, Morgan Friman igra Stjuarta, starijeg čoveka koji se bori sa Alchajmerovom bolešću, dok je uloga Peg, žene koja je potpuno sama u svemirskoj letelici, poverena engleskoj glumici Helen Miren.

Pročitajte još

Serija “Solos” će početi da se emituje na striming platformi Amazon Prime Video od 21. maja u SAD i još nekim izabranim teritorijama, dok će korisnici ovog servisa iz ostalih zemalja biti u prilici da je gledaju od 25. juna, piše Citymagazin.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike