Omiljeni londonski lopov je porastao: "Tvist" sa Majklom Kejnom stigao u bioskope

04.03.2021

08:42 >> 10:48

0

Radnja filma smeštena je u srcu Londona i prati Olivera – nadarenog umetnika, koji grafitima oslikava engleske fasade

Omiljeni londonski lopov je porastao: "Tvist" sa Majklom Kejnom stigao u bioskope
Copyright Promo / Cineplexx

Savremena prerada klasičnog romana Čarlsa Dikensa “Oliver Tvist” stigla je u bioskope Cineplexx, kao i dugo očekivana i najavljivana animacija “Duša” u režiji dvostrukog dobitnika Oskara, Pita Doktera (“Do neba”, “U mojoj glavi”).

Radnja ostvarenja “Tvist” smeštena je u srcu Londona i prati Olivera – nadarenog umetnika, koji grafitima oslikava engleske fasade. Sticajem nesrećnih okolnosti, Oliver postaje član ulične bande koja osmišlja plan kako da ukrade najveća znamenita umetnička dela.

Jednu od važnijih uloga tumači i slavni glumac Majkl Kejn.

Porodični dan u svim Sinepleks bioskopima zakazan je za nedelju 7. mart od 12 do 17 časova kada će biti upriličen poseban program za najmlađe posetioce uz najnoviju Dizni i Piksar sinhronizovanu animaciju “Duša”.

Pročitajte još

Film, koji je već osvojio Zlatni globus, a očekuje se mnogo i od Oskara, prati učitelja muzike koji dobija retku životnu priliku da svira u najboljem džez klubu baš u trenutku kada ga jedan nesmotren korak odvodi u neobično okruženje gde nove duše dobijaju svoju ličnost, neobične navike i interese pre nego što se pojave i dođu na Zemlju.

 

U sinhronizaciji su učestvovali domaći glumci Hadži Nenad Maričić, Jelena Trkljua, Milena Predić, Jovana Jelovac Cavnić i drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike