Muzičari u akciji Arsenal festa: Vreme je za nas! (VIDEO)

24.04.2021

10:21 >> 13:50

0

U nizu kratkih promo klipova uz slogan Budimo zajedno Nikola Vranjković, članovi benda KKN, Bajaga i Instruktori i mnogi drugi poručuju svima da se čuvaju k

Muzičari u akciji Arsenal festa: Vreme je za nas! (VIDEO)
Copyright Promo / Nemanja Đorđević

Arsenal Fest pokrenuo je akciju “Vreme je za nas!”, čiji je cilj da kroz izjave uticajnih muzičara bude skrenuta pažnja na potrebu preduzimanja svih neophodnih mera zdravstvene zaštite, kao što su distanca, nošenje maski i vakcinacija, kako bi uskoro bile stvorene mogućnosti za održavanje koncerata i festivala.

U nizu kratkih promo klipova uz slogan “Budimo zajedno” akcija Arsenala, najavljenog za 24, 25. i 26. jun u Kragujevcu, poručuje: “Imaš izbor – drži distancu, nosi masku, vakciniši se”.

Promo / Arsenal fest

– Pozivam vas da preduzmete sve korake u cilju zaštite protiv ove bolesti. Pretpostavljam da vam kao i nama veoma nedostaju koncerti i festivali – kaže kantautor Nikola Vranjković u akciji u kojoj će uzeti učešće uskoro i legendarni Vlada Janković Džet, Nenad Pejović iz Kanda Kodže i Nebojše i brojni drugi muzičari.

Pročitajte još

Član Bajage i Instruktora i Baba Žika Milenković uželeo se kao i svi dobre muzike i bendova uživo, i poručuje da do tada moramo “nositi maske, a kad počnu festivali treba da znamo kako da se ponašamo u publici”, dok se basistkinja i pevačica benda E-Play Maja Cvetković nada da ćemo se “svi pridržavati mera i uraditi sve što je u našoj moći da se zaštitimo kako bi festivali krenuli”.

– Vakcine su vam dostupne, uradite sve što je u vašoj moći – poručuje mladi kantautor Ivan Jegdić, dok frontmen legendarnog kragujevačkog pank benda KBO! Saša Vujić Vuja ističe da je “jedini lek vakcinacija”, i da se on vakcinisao pa makar ga “Bil Gejts proganjao ili se čak pretvorio u reptila!”

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike