Mračne tajne iza svetlucavog života: Nikol Kidman o novoj seriji “Slom”

09.11.2020

11:05 >> 19:16

0

Oskarovka tumači glavnu ulogu, a sada je otkrila i kako je prihvatila da peva naslovnu numeru

Mračne tajne iza svetlucavog života: Nikol Kidman o novoj seriji “Slom”
Copyright Printscreen / Youtube HBO

Iza osmeha, uspešnih brakova i poslova, skupe garderobe i glamura, nekad se kriju najmračnije tajne… Nova serija “Slom” sa Nikol Kidman i Hjuom Grantom u glavnim ulogama, izašla je nedavno, a već je prikupila veliki broj fanova, ljubitelja priča o bogatašima kojima ne cvetaju ruže u njihovom “idealnom svetu”.

Profimedia

HBO je nedavno objavio i video u kojem Kidman priča kako je došlo do toga da pristane da otpeva pesmu “Dream a Little Dream of Me” koja se čuje na početku svake episode, iako joj, kako je izjavila nakon sjajne uloge u mjuziklu “Moulin Rouge”, “pevanje nije najprijatnija stvar”.

– Mesec dana pre završetka snimanja serije rediteljka Suzan Bier me je pozvala i rekla ‘Imam ideju, želim da snimiš naslovnu pesmu’. Na to sam joj odgovorila da nema šanse, ali je ona insistirala i rekla ‘Moraš’, te sam pristala – objasnila je Oskarovka i uz podeljen video na Instagramu napisala “Danska rediteljka + suprug muzičar + snimanje u studiju u podrumu = nervozna pevačica naslovne pesme #TheUndoing.

Kako epizode odmiču skida se sloj po sloj tajni koje krije ova njujorška porodica. Naizgled uobičajeni par iz visokog društva, Grejs kao psihoterapeut (Nikol Kidman) i Džonatan kao onkolog (Hju Grant), daju sve od sebe u svojim poslovima i svakodnevnici. Život fokusiran na sina Henrija i humanitarne akcije ne odaje da se iza zatvorenih vrata velelepnog doma krije mračna tajna koja preti da im uništi živote.

Problemi u domu Frejzerovih počinju da se gomilaju sa misterioznom Elenom Alves. Ćutljiva i povučena žena u nekoliko navrata je pokušala da ostvari kontakt sa Grejs, ali njenu iznenadnu smrt prati još čudniji događaj – nestanak Grejsinog muža Džonatana.

Savršeno upeglana stvarnost, kao i lice Nikol Kidman, ne daje znake da će se uskoro njen život obrnuti naglavačke.

Printscreen / Youtube HBO

Rediteljsku eleganciju Suzan Bier i glumački senzibiltet Kidman, Granta, Donalda Satrlenda i Lili Rejb je nešto što se seriji ne može osporiti. Pletenje misterije i neprestano upiranje prsta u potencijalnog ubicu će neminovno zabaviti jedan deo publike i dati joj povod da je gledaju dalje.

Seriju “Slom” je napravio isti scenarijski i producentski tim koji je radio na adaptaciji romana Lijan Morijarti “Nevine laži” u kojoj je Nikol Kidman glumila Selest i za koju je ovenčana nagradama za najbolju glumicu u dramskoj seriji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike