Mračna prošlost Šarliz Teron: Snima se nastavak jednog od najpopularnijih filmova na Netfliksu

03.07.2021

10:23

0

Autor: Dejan Ćirić

Ostvarenje je u prva četiri sata prikazivanja imalo preko 78 miliona pregleda

Mračna prošlost Šarliz Teron: Snima se nastavak jednog od najpopularnijih filmova na Netfliksu
Copyright Šarliz Teron/Profimedia

Netfliksova adaptacija „Stare garde“ (The Old Guard), jedan od deset najgledanijih filmova na tom striming servisu, dobiće svoj nastavak, potvrdila je glavna glumica Šarliz Teron za Varajeti.

„Stara garda“ zasnovana je na grafičkom romanu pisca Grega Rucka i crtača Leandra Fernandesa koji prati grupu gotovo besmrtnih ratnika.

Na čelu ove grupe plaćenika je Endi (Šarliz Teron) i njihova misija je da vekovima štite smrtni svet. Međutim, kada tim dobija novi angažman u kom se tajna njihovih sposobnosti iznenada razotkriva, Endi i Najl moraju da osiguraju da ta moć ne ode u pogrešne ruke.

Šarliz Teron/Profimedia

Rucka je lično adaptirao prvi deo romana u scenario za Netfliks, a režija je poverena Đini Prins Bajtvud, što se pokazalo kao dobitna kombinacija, budući da je film u prva četiri sata prikazivanja imao preko 78 miliona pregleda. Nakon takvog uspeha, Netfliks sprema nastavak, a snimanje bi trebalo da počne sledeće godine.

Ukoliko autori nastave da slede originalne romane, u drugom delu glavni lik koji igra Šarliz Teron mora da se „suoči sa grehovima iz prošlosti“, dok Najl, koju je u prošlom delu igrala Kiki Lejn, pokušava da izgladi stvari sa svojom novom ratničkom porodicom.

Šarliz Teron/Profimedia

Šarliz je potvrdila da se u drugom delu vraća i par koji igraju Marvan Kenzari i Luka Marinel.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike