Marko Louis: Dve nove pesme i dva koncerta u jednom danu

04.11.2020

16:01 >> 15:03

0

Autor: Dejan Ćirić

Posle duge pauze muzičar ponovo nastupa 8. novembra u Beogradu

Marko Louis: Dve nove pesme i dva koncerta u jednom danu
Copyright Promo/Ivan Miladinović

Popularni muzičar Marko Louis će održati dugo očekivani koncert sa kojim je u martu trebalo da završi regionalnu turneju „Beskraj Tour by Barcaffe“. Treća sezona koncertnog serijala veoma uspešno je počela tokom 2019. godine, ali je zbog pandemije sve stalo. Posle velike koncertne pauze, Marko će se odužiti svojoj publici tako što će 8. novembra održati čak dva koncerta u Kombank dvorani, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Marko je ovih dana izdao čak dva singla. Prvi je saradnja sa poznatom svetskom grupom „The Chainsmokers“. Čast da ponovo predstavlja Srbiju na globalnom projektu „Tuborg open“ kampanji, pokazala se kao dobitna kombinacija, jer je Markova pesma „Ponovo“, koja se oslanja na ritam hita „Hope“ za kratko vreme osvojila srca različitih generacija širom sveta. Muziku i aranmžman potisuje Marko, a tekst je pisao Stihomir Klepić iz sarajevskog sastava „Helem Nejse“.

Paralelno, Marko je učestvovao u novoj sezoni “Zvezde pevaju Zvezde”, na Radiju S i obradio poznatu pesmu iz 90-ih “Hoću s tobom da đuskam” Ivana Gavrilovića. Ova obrada je prihvaćena je više nego pozitivno. Marko je poznat po tome da, pored svoje autorske muzike, voli da obrađuje pesme, pružajući im novi duh i oblik.

– Nije bilo planirano da objavim u isto vreme dve pesme, ali se tako namestilo. Malo me je brinulo da jedna pesma ne “proguta” drugu, ali na svu sreću to nije bio slučaj. Mislim da je savršen trenutak za oba projekta pred moj predstojeći koncert, ili bolje da kažem predstojeće koncerte. Ova godina je za svakog od nas veoma teška, pre svega psihički. Odlučio sam da budem odgovoran, ali da se ne zaključam u kuću. Brojim dane do koncerta i ne mogu da vam opišem to nestrpljenje i sreću. Radujem se što ću konačno izaći na scenu i što ću deliti emocije, energiju i muziku sa svojom publikom – izjavio je Marko koji najavljuje izlazak novog albuma “Sloboda” za kraj godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike