Magija Nede Arnerić kroz knjigu "Od sna do jave, i natrag"

15.06.2021

10:16

0

Pored razgovora i intervjua u kojima se nikad nije libila da bude iskrena i da sa publikom podeli sopstvene impresije i spoznaje, pročitaćete šta su o slavno

Magija Nede Arnerić kroz knjigu "Od sna do jave, i natrag"
Copyright Promo / Vulkan

Knjiga “Neda Arnerić: Od sna do jave, i natrag” na jedinstven način približiće svojim čitaocima detalje iz života slavne glumice i upoznati ih sa magijom koju je širila velikim platnom.

Autorka knjige i novinarka Tatjana Nježić uspela je da prikaže ne samo glumački portret Nede Arnerić već i da oslika njen put “od sna do jave, i natrag”.

– Pored razgovora i intervjua u kojima se nikad nije libila da bude iskrena i da sa publikom podeli sopstvene impresije i spoznaje, u ovoj knjizi pročitaćete šta su o Nedi Arnerić rekli i zapisali njeni prijatelji i bliski saradnici. Takođe, imaćete priliku da se prisetite najznačajnijih uloga koje su obeležile njenu karijeru, i to tako što će vas serija crnobelih fotografija poput vremeplova odvesti u zlatno doba filmske umetnosti – poručuju iz Izdavačke kuće “Vulkan”.

Neda Arnerić, ATA Images/Antonio Ahel

Knjiga “Neda Arnerić: Od sna do jave, i natrag” prvenstveno je namenjena poštovaocima lika i dela velike glumice, ali i svim zaljubljenicima u film, umetnost i stvaralaštvo.

Život i delo Nede Arnerić fasciniraju i njene poštovaoce i kolege, jer je živela i radila onako kako to čine posebni ljudi, svesni stvarnosti. U knjizi su zabeleženi  najsjajniji trenuci koji su predodredili njen put i učinili je kultnom ličnošću srpske i jugoslovenske kinematografije.

YouTube/Printscreen

– Sve uloge, i životne i filmske, Neda Arnerić odigrala je neponovljivo jer je uvek igrala srcem, kao da je znala da je to jedini način da kad se svetla ugase, hrabro i sa osmehom prihvati glavnu ulogu u večnosti – navodi urednica Marija Radić.

Pročitajte još

Knjiga “Neda Arnerić: Od sna do jave, i natrag” u izdanju Vulkan izdavaštva dostupna je i putem zvaničnog sajta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike