Ivan Bosiljčić napustio „Urgentni centar“: Za 24sedam otkriva razlog

28.11.2020

09:01 >> 16:12

0

Autor: Dejan Ćirić

Kako ekskluzivno saznajemo popularni glumac više neće igrati u jednoj od trenutno najgledanijih domaćih serija

Ivan Bosiljčić napustio „Urgentni centar“: Za 24sedam otkriva razlog
Copyright Privatna arhiva/Ivan Bosiljčić

Iako je u medijima više puta izjavljivao da mu na snimanju treće sezone serije mnogo nedostaju kolege iz prethodnih sezona Marko Janjić i Tamara Krcunović koji su zajedno sa Ivanom Jevtovićem i Bosiljčićem činili temelj „Urgentnog centra“, kao i Milica Janketić, Danica Maksimović, Bojan Perić i Miša Dragičević, koji su prošli kroz snimanje ove medicinske drame, glumac je ipak istrajao u novoj sezoni do sinoć emitovane epizode, kada se, kako je i bilo predviđeno scenarijom, oprostio od ovog projekta. Ipak, Ivan nije krio radost što posle čitave decenije ponovo snima sa Slobodom Mićalović i jednim od svojih omiljenih kolega mlađe generacije, Milanom Kolakom.

U veoma emotivnoj sceni u kojoj doktor Arsić pakuje u kutiju stvari iz svoje ordinacije, pre nego što ode, glumac je tražio od rekvizitera da mu donesu fotografiju na kojoj su sve kolege koje su ranije napustile seriju. Želeo je da to bude poslednja i najdraža stvar koju je spakovao. Na taj način se simbolično rastao od ove priče.

Privatna arhiva/Ivan Bosiljčić

Za naš portal Ivan je preneo utiske sa snimanja „Urgentnog centra“ i najznačajnijim trenucima koje, kako kaže, nikada neće zaboraviti.

– Na snimanju serije bilo je raznih momenata, od vrhunske igre do novih saznanja o ljudima, zakonima, medicini. Možda će mi sve to zbog nekih novih poslova jednom ispariti iz sećanja, ali ono što nikada neću zaboraviti su deca koja su prošla kroz ovo snimanje. Dok gledate moje scene sa mališanima, morate znati da tu glume nije bilo, svako od njih je mislio da sam pravi doktor, tekst koji smo izgovarali često je bio smišljan na licu mesta, uplakane sam stvarno umirivao, nestašne animirao igračkama. Neki su mirno spavali u kadru, a ekipa od preko trideset ljudi je šaputala i na prstima išla po studiju. I shvatio sam da se i mi, odrasli, kada odemo kod lekara, nekako smanjimo i nemoćni smo, kao deca pred novim pregledima i dijagnozama. Ovu ulogu posvećujem svim medicinskim radnicima koji su, bez obzira na preteške okolnosti u kojima rade, ostali nežni i pažljivi prema nama, našim roditeljima i našoj deci – rekao je Bosiljčić.

PROČITAJTE JOŠ: Posle Tome, Marko Kraljević; Milan Marić za 24sedam: Radujem se novoj transformaciji – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike