Film "Otac" na repertoaru Onlajn bioskopa

09.12.2020

13:12 >> 17:11

0

Na adresi mojoff.net domaća publika će u subotu moći da prisustvuje virtuelnoj premijeri ostvarenja sa Goranom Bogdanom u glavnoj ulozi, za koju je nominovan

Film "Otac" na repertoaru Onlajn bioskopa
Copyright Promo / MCF / Maja Medić

Nagrađivani film “Otac” scenariste i reditelja Srdana Golubovića od subote 12. decembra u 19 časova naći će se na repertoaru Online bioskopa Moj OFF.

Golubovićevo ostvarenje imalo je svetsku premijeru na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festvalu u Berlinu oduševivši publiku, kao i članove Ekumenskog žirija koji su u okviru programa Panorama dvostruko nagradili film tradicionalnim priznanjima.

Promo / Maja Medić

U „dvorani“ Online bioskopa, na adresi mojoff.net domaća publika će u subotu moći da prisustvuje virtuelnoj premijeri filma sa Goranom Bogdanom u glavnoj ulozi, za koju je nominovan za nagradu Evropske filmske akademije.

“Otac” je svečano otvorio i ovogodišnji FEST, a potom započeo uspešan bioskopski život, a sada u skladu sa tenutnom zdravstvenom situacijom i preporučenim epidemiološkim merama, bezbedno izlazi na veliko i malo onlajn „platno“.

Film je priča o čoveku kome su zbog siromaštva oduzeli decu, gubitniku, odbačenom i poniženom čoveku, koji kroz svoje putovanje, hodajući od svog sela na jugu Srbije do prestonice, sa kraja na kraj zemlje, iz protesta, dostojanstva, želje da dokaže i sebi i drugima, iz očaja – postaje heroj.

Pored Gorana Bogdana, u ostalim ulogama našli su se i Boris Isaković, Nada Šargin, Milica Janevski, Vahid Džanković, Jova Maksić, Nikola Rakočević, Milan Marić i Ljubomir Bandović. U ulozi dece: Ajla Šantić i Muharem Hamzić.

Pročitajte još:  Dodela Evropskih filmskih nagrada uživo na sajtu “Slobodne zone”

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike