Film koji Dejvid Finčer pokušava da snimi već 14 godina: Nakon "Manka" stiže priča o ukletom ubici

27.06.2021

09:16

0

Ovo će biti neo-noir nadahnut stvarnim političkim akcijama ‘70 godina, a do sada je najavljeno samo da će se među glumačkom postavom pojaviti Majkl Fasbe

Film koji Dejvid Finčer pokušava da snimi već 14 godina: Nakon "Manka" stiže priča o ukletom ubici
Copyright Dejvid Finčer / Profimedia

Ljubitelji Finčerovog stvaralaštva neće morati dugo da čekaju na novo ostvarenje, jer je produkcija filma “The Killer” najavljena za jesen ove godine.

Dejvidu Finčeru će se, sad već tradicionalno, pridružiti i snimatelj filmova “Mank” (2020), “Gone Girl” (2014) i serije “Mindhunter” (2017-1019). Zajedno sa scenaristom Endrjuom Kevinom Vokerom, Dejvid će adaptirati scenario istoimenog romana autora Aleksisa Nolenta. Do sada je najavljeno samo da će se među glumačkom postavom pojaviti Majkl Fasbender.

Dejvid Finčer / Profimedia

“The Killer” je francuska serija grafičkih romana koja prati grubog, uznemirenog i ukletog ubicu, koji pokušava da se izvuče iz političkih posledica koje je njegovo delovanje uzrokovalo. Nakon povratka u Meksiko susreće se sa geopolitičkom krizom između Kube, Venecuele i SAD-a. Ovo će biti neo-noir nadahnut stvarnim političkim akcijama ‘70 godina.

Pročitajte još

Finčer pokušava da snimi ovaj film već 14 godina, a prvobitno je predviđen za Paramount, pre nego što je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Netflixom.

Ovo će biti još jedan strastveni projekat čuvenog reditelja, prvi nakon uspeha filma “Mank”, prenosi Bosonoga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike