Festival Green Love najavljuje dvodnevni spektakl elektronske muzike

01.06.2021

10:16

0

Pod otvorenim nebom nastupaće domaće i strane di-džej zvezde

Festival Green Love najavljuje dvodnevni spektakl elektronske muzike
Copyright Promo

U nadi da se polako sve vraća normalnim okolnostima, Green Love festival najavljuje dvodnevni spektakl krajem juna, u skladu sa odlukama Kriznog štaba i uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Omiljena open air lokacija, Novosadski sajam, ponovo će zasijati 25. i 26. juna, te pružiti svojevrsni umetnički doživljaj svim poštovaocima elektronske muzike. Pod otvorenim nebom, planirano je da petak, 25. jun, obeleži nastup stranih i domaćih zvezda kao što su fantastični Jay Lumen, Miloš Vujović i Linear Disruption, dok će subota, 26. jun, biti rezervisana za Sebastiena Legera, di-džeja Bokee, kao i Fakira.

Petak, 25. jun 

Nakon toliko nastupa, Jay Lumen je postao domaćin Green Love festivala, te je nezamislivo da prođe bez ovog virtuoza. Posle duge pauze, on nam donosi nešto autentično – novi hit “Returning” karakterišu jaki bubnjevi, preplitanje moćnih ritmova, ali i manir koji upućuje na emocionalnost i budućnost punu nade. Sušta suprotnost je traka “Mind”. Za miks-pultom će mu se pridružiti i Miloš Vujović, koji ne prestaje da osvaja sve obožavaoce tehna, a magično veče upotpuniće i dve dame, Tamara Maksimović i Anđela Tomašević, poznatije kao Linear Disruption.

Promo

Subota, 26. jun – umetnost na delu

Drugog dana Green Love festivala, nastupiće francuska di-džej zvezda Sebastien Leger, čiji su singlovi “Hit girl”, “Hypnotized” i “Aqualight” odmah opčinili publiku i postali hitovi bez kojih su nezamislive žurke širom Evrope. Pored njega, nastupiće i di džej Bokee, čija bogata karijera je počela još 90-ih godina. Radio je sa zvezdama kao što su John Digweed, James Zabiela, Lee Burridge, Marshall Jefferson i mnogim drugim. Drugo veče upotpuniće i nastup di-džej Fakira, koji je jedan od začetnika tehno scene u Srbiji.

U proteklom periodu nije bilo mogućnosti da se Green Love festival održi, ali organizatori su se potrudili da svi ljubitelji elektronske muzike ipak uživaju u najboljim setovima stranih i domaćih di- džejeva, pa je tako održan virutelni Green Love koji je imao preko sto hiljada pregleda. Nastupima di-džejeva kao što su Katalina, Vladimir Aćić, Miloš Vujović, Metodi Hristov, Jay Lumen, Sesha i Lag, ovaj jedinstveni festival je ispratio nove standarde u organizaciji događaja kroz onlajn format.

Pročitajte još

Ukoliko dođe do pomeranja datuma održavanja, dvodnevni Green Love održaće se 30. i 31. jula na istoj lokaciji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike