Egzit: Kampanja za vakcinaciju mladih, ulaznice za medicinske radnike i vakcine za strane posetioce

26.05.2021

13:33

0

Autor: M. Cukić

Saradnja festivala i Ministarstva zdravlja se nastavlja i ove godine

Promo/Exit

Nakon što su 2019. lansirali izuzetno zapaženu i višestruko nagrađivanu kampanju protiv narkotika “Da li znaš odakle dolazi tvoja roba?”, saradnja Egzit festivala i Ministarstva zdravlja se nastavlja i ove godine.

Kao što smo pisali, pre nekoliko dana lansirane su dve kampanje pod nazivom “Neću više da igram sam/a” i “Ima li neko bolju ideju?”, koje za cilj imaju motivaciju mladih da se vakcinišu, i tako daju svoj doprinos što skorijem vraćanju normalnog života, ali i zaštiti sopstvenog i zdravlja ljudi oko sebe, pogotovo starijih.

Promo / Exit

Kao skroman znak zahvalnosti medicinskim radnicima koji više od godinu dana stoje na prvoj liniji fronta borbe protiv koronavirusa, Egzit će pokloniti 3.000 ulaznica za otvaranje festivala 8. jula. Ministarstvo zdravlja će ujedno obezbediti vakcine za 1.500 inostranih izvođača i posetilaca Egzita, čime će pomoći građanima zemalja koje u ovom trenutku nemaju dovoljno vakcina, i dati dodatan doprinos opštoj sigurnosti i bezbednosti na ovogodišnjem festivalu.

Promo / Exit

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar istakao je važnost kampanje za vakcinaciju, usmerene na mlade, i dodao da će zdravstvenim radnicima najveću radost predstavljati povratak normalnom životu.

Pročitajte još

– Pozivam sve mlade da se što pre vakcinišu, jer od njih sada najviše zavisi koliko brzo će moći da se vrate aktivnostima koje najviše vole, među kojima su koncerti i festivali. Hvala Egzitu na dosadašnjoj saradnji, i pokazivanju brige za javno zdravlje, kao i na tome što su mislili na medicinske radnike, koji su pravi heroji u ovom svojevrsnom ratu protiv virusa. Našim medicinarima se ovom prilikom ponovo zahvaljujem, i želim da istaknem da činimo sve da se što pre vrate svom redovnom poslu – istakao je ministar zdravlja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti