Miloš Biković otkrio kakav je Džoni Dep i detalje razgovora sa njim (FOTO/VIDEO)

20.10.2021 | 09:15

Autor: Redakcija 24sedam

Na svečanom prijemu koji je sinoć upriličen u zgradi Geozavoda okupile su se zvanice iz sveta kulture, a Biković je kao jedan od domaćina i partnera ovog događaja dočekao slavnog glumca

Copyright Džoni Dep 24sedam/Goran Sivački

Holivudski glumac Džoni Dep boravio je juče u Beogradu kako bi predstavio prvi animirani serijal koji je rađen od strane Iervolino Studios, nastalog u saradnji sa strateškim partnerom, kompanijom Archangel Digital Studios Miloša Bikovića.

Na svečanom prijemu koji je sinoć upriličen u zgradi Geozavoda okupile su se zvanice iz sveta kulture, brojni glumci, reditelji, a Biković je kao jedan od domaćina i partnera ovog događaja dočekao slavnog glumca koji je raspoloženo pozdravio sve novinarske ekipe i fanove.

Džoni Dep 24sedam/Goran Sivački
 

Biković je ovom prilikom rekao da mu je tek juče pripala čast da upozna Depa. 

- Danas sam imao to zadovoljstvo da ga upoznam i da popričamo. Vrlo je prijatan čovek, neverovatno skroman i zaista zaljubljen u svoj posao - kaže i dodaje:

24sedam/Goran Sivački
Džoni Dep i Miloš Biković

- Ovakav događaj je veoma značajan za Srbiju, da mi proizvodimo sadržaj koji je kreativan i koji je u skladu sa tehnološkim razvojem, te mi zapravo postajemo ne samo svet, već i lider u svetu.

Na pitanje da li će mu poznanstvo sa Depom sada doneti i nove prilike za razvoj karijere u Holivudu, Biković ističe da je rano da se o tome priča. 

- On već jako dobro poznaje srpski jezik i razgovorali smo o sledećim projektima u okviru ovog animiranog serijala. Dovoljno za prvi dan poznanstva - šaljivo je dodao naš glumac. POGLEDAJ GALERIJU

Biković je na svečanosti istakao da ova vrsta saradnje ima nekoliko važnih aspekata, pre svega razvijanje jedne potpuno nove grane industrije koja ovako organizovana i sistematizovana nije postojala kod nas.

- Zatim, okupljanje velikog broja mladih i talentovanih ljudi koji do sada nisu imali prilike da rade u svojoj zemlji, u svojoj kući, na ovakav način, sa ovakvom tehnologijom i da proizvode sadržaj koji će se distribuirati po celom svetu, na najvećim svetskim platformama, i koje će na jedan spektakularan način najmlađima i mladima promovisati Srbiju - rekao je popularni glumac. 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam