Milica Milša za 24sedam o Nenadu Nenadoviću: Njegov osmeh je bio najlepši osmeh na svetu

23.09.2021 | 08:11 >> 08:50

Autor: Redakcija 24sedam

Bio je najbolji čovek kojeg znam, ističe glumica

Copyright Milica Milša M. M./ATAImages

Glumac Nenad Nenadović prerano je preminuo sinoć u 57. godini, a njegove kolege su sa ogromnim bolom i tugom primili vest.

Glumica Milica Milša koja je igrala sa njim u popularnoj seriji “Igra sudbine” jedva je kroz suze govorila za naš portal o svom dragom kolegi.

Copyright Nenad Nenadović ATA Images / Antonio Anhel

– Neopisivo je rečima koliko mi je teško što je otišao čovek kakav je bio naš Neša. Takvih nema više. Nikada neću zaboraviti njegov iskren osmeh koji je dolazio iz dobre duše. Bio je najbolji čovek kojeg znam. Retki su takvi ljudi koji samo ulaskom u prostoriju unesu radost svima. Zračio je dobrotom – rekla je Milša.

Glumica je dodala da se Nenadović radovao kada je dobio ulogu Brunera u seriji “Igra sudbine”, jer je bila potpuno drugačija od svih likova koje je do tada igrao.

Copyright Nenad Nenadović i Milica Milša Printscreen/Prva TV

– Bio je presrećan. Svi ćemo ga pamtiti po ulogama dobrica, kakav je on i bio, ali u ulozi Brunera je pokazao svu raskoš talenta koji je imao jer je bio drugačiji od svega. Bio je omiljen svuda, i na setu, i van njega. Družili smo se i privatno i gde god bi se pojavio taj osmeh bi obasjavao prostoriju.

Copyright Nenad Nenadović / Antonio Ahel/ATAImages

Veliki gubitak, kaže glumica, imaju deca i najmlađi kojima je predavao u školici glume i koje je uveseljavao u brojnim predstavama pozorišta “Boško Buha”.

– Bio je dobri duh tog pozorišta. Nije dočekao njegovo renoviranje i sada ne mogu da zamislim taj teatar bez Neše. Unosio je u “Buhu”, kao i svuda, tu blagost, mir i dobrotu koje je nosio u duši. Njegov osmeh je najlepši osmeh na svetu i pamtićemo ga zauvek – kazala je glumica.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam