Jana Ivanović o ulozi fatalne verenice kneza Mihaila Obrenovića: Skandalozna ljubav među rođacima (FOTO/VIDEO)

19.09.2023

13:00

0

Autor: Dejan Ćirić

"Svojim šarmom i inteligencijom je osvajala muškarce", ističe glumica

Jana Ivanović o ulozi fatalne verenice kneza Mihaila Obrenovića: Skandalozna ljubav među rođacima (FOTO/VIDEO)
Copyright Promo/Što se bore misli moje

Glumica Jana Ivanović govorila je o svojoj ulozi u filmu "Što se bore misli moje", čija je beogradska premijera sutra u MTS dvorani.

Jana koja igra Katarinu Konstantinović ističe da je ona bila "intrigantan i zanimljiv ženski lik", pošto je bila fatalna žena, mnogi muškarci su bili zaljubljeni u nju, kao i knez Mihailo Obrenović.

Promo
 

- Ono što je još zanimljivije - on joj je bio rođak. Specifična priča. Bila je jaka žena. Po slikama možemo videti da nije bila neka lepotica, ali je zračila unutrašnjom lepotom. Svojim šarmom i inteligencijom je osvajala muškarce - navela je glumica.

Podrška kolega

Ivanović je rekla da je gradeći lik o kome nema video i tonskih snimaka imala slobodu da se zaigra i da sa rediteljem Miloradom Milinkovićem i njegovim koscenaristom Dragoljubom Stojkovićem domašta neke stvari vezane za Katarinu. Prema njenim rečima, puno je značila i podrška partnera Dragana Mičanovića, koji igra Mihaila Obrenovića, kao i Nataše Ninković i Nebojše Dugalića, "koji su u toj igri i razmeni dosta pomogli".

Promo
 

- Sa Mićanovićem je bilo divno raditi, pripremali smo se na samostalnim i probama sa Milinkovićem, a knez Mihailo u Draganovoj izvedbi je vrlo zanimljiv lik, pored toga što znamo koliko je istorijski vrlo značajna ličnost za Srbiju, čovek koji je gledao ispred svog vremena - otkriva glumica.

Kako ističe, film je pun predivnih kostima koji mu daju dodatnu lepotu, a "raditi epohu je zanimljivo, ali je gluma uvek ista".

Nagrada u Nišu

Specijalno priznanje za ulogu u ovom filmu na nedavno održanim Filmskim susretima u Nišu, za Janu je velika čast, pošto se radi o festivalu sa dugom tradicijom.

Promo
 

- Umetnik uvek ima dozu sumnje. Ja sam na početku, ali verujem da ta doza sumnje uvek postoji u vama i baš zato priznanje znači da ste na dobrom putu, da je bitno da nastavite da radite na sebi i da to što radite ima smisla - zaključuje glumica koju u oktobru očekuje rad na seriji "Sumpor" gde će igrati Vidu, koja se žrtvuje zarad svoje porodice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike