Milica Milša za 24sedam o Marku Živiću: Jednu stvar ću zauvek pamtiti

14.10.2021

19:42

0

"Bio je dobar čovek i prijatelj, veliki glumac i drag kolega. Pretužno je što je otišao ovako mlad, svi smo se nadali da će se oporaviti", kazala je glumica

Milica Milša za 24sedam o Marku Živiću: Jednu stvar ću zauvek pamtiti
Copyright Milica Milša M. M./ATAImages

Glumac Marko Živić prerano nas je napustio danas u 49. godini. Njegove kolege pogođene su odlaskom dragog prijatelja i opraštaju se od njega putem društvenih mreža. 

Glumica Milica Milša s velikom tugom primila je vest o gubitku još jednog bliskog kolege. Ona je za naš portal istakla Živićevu dobrotu i njegovu veličinu kao glumca i kao čoveka. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Marko Živić

- Marko je bio dobar čovek i prijatelj, veliki glumac i drag kolega. Pretužno je što je otišao ovako mlad, svi smo se nadali da će se oporaviti - rekla je glumica i dodala:

- Nikad neću zaboraviti kako je pomogao članu našeg pozorista, dekorateru da završi školu da bi ostao na svom radnom mestu zbog sistematizacije. To mogu samo veliki i dobri ljudi.

Marko Živić ostaće upamćen po mnogim ulogama koje je ostvario i u teatru i na filmu. Bio je u stalnoj glumačkoj postavi u Pozorištu na Terazijama, i stalni član Beogradskog dramskog pozorišta gde je igrao u predstavama "Kad su cvetale tikve", "Ne igraj na Engleze", "Sviraj to ponovo, Sem", "Let iznad kukavičjeg gnezda"...

Poslednjih godina televizijska publika ga je pratila u zapaženim projektima poput serija "Senke nad Balkanom", "Žigosani u reketu", a nedavno i u seriji "Branilac" u kojoj je igrao jednu od uloga. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike