Glumci potreseni zbog smrti Marka Živića: Nadali smo se da će se izvući, bio je sjajan čovek i glumac

14.10.2021

18:07

0

Mira Banjac i Bule Goncić prisetili su se poslednje saradnje sa kolegom

Glumci potreseni zbog smrti Marka Živića: Nadali smo se da će se izvući, bio je sjajan čovek i glumac
banjac goncic1 - Copyright ATAImages/ A.A.

Glumac Marko Živić preminuo je posle borbe sa koronavirusom, a nedeljama unazad bio je u teškom stanju. Njegove kolege ova vest je duboko pogodila, a sada se sa njim opraštaju.

Glumica Mira Banjac skrhana je zbog smrti glumca koji je preminuo u svojoj 49. godini.

- Kako se bojim telefona svaki put kad pozvoni. Radila sam sa njim "Psi laju vetar nosi". On je bio sjajan glumac i odličan, duhovit prijatelj. Uvek je na snimanju sa njim bilo jako zanimljivo. Toliko sam se rastužila kad sam čula da je bolestan, ali sam mislila da će se izvući. On je tako zdrav dečko bio i mlad. Mentalno sjajan čovek. Žao mi je. Ja ne mogu više, ne znam šta da vam kažem. Ispraćamo te mlade ljude, a ja ostajem. Strašno. Jako mi je žao, bio je sjajan čovek i glumac. Uvek je bio drugačiji i to mi se dopadalo. Velika žalost - poručila je Mira.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Glumac Bule Goncić iako je strepeo od tužne vesti, kaže da ne može da poveruje.

- Čuo sam pre pola sata i nisam želeo da poverujem da je to istina. Ne znam više šta da kažem, ja sam sa njim imao sreće da radim. Na više različitih projekata smo sarađivali. On je bio jedan izuzetno duhovit čovek i bez njega nijedan projekat više neće biti isti. Mnogo mi je žao,ovo me je baš potreslo, mi imamo divne uspomene. Moje saučešće porodici, ovo je za njih najveći gubitak ali i definitivno za naše pozorište - istakao je Goncić za Kurir.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike