Odložen beogradski koncert čuvenog Andrea Rijua: Poznat novi datum, a umetnik se obratio obožavaocima

05.10.2021

08:19

0

Autor: Dejan Ćirić

Riju i njegov orkestar koji broji 60 članova, veoma su se radovali povratku u Srbiju i želeli su da se ponovo vrate na scenu nakon 18 meseci nemogućnosti nastupanja

Odložen beogradski koncert čuvenog Andrea Rijua: Poznat novi datum, a umetnik se obratio obožavaocima
Copyright Andre Riju Promo/Star produkcija

Spektakularni koncert čuvenog Andrea Rijua i njegovog Johann Strauss Orchestra, zakazan za 10. novembar u Štark Areni, nažalost se odlaže za sledeću godinu zbog trenutne epidemiološke situacije i propisa koji se odnose na suzbijanje virusa Covid-19.

Riju i njegov orkestar koji broji 60 članova, njegovi solisti, hor, tehničari i cela ekipa veoma su se radovali povratku u Srbiju i želeli su da se ponovo vrate na scenu nakon 18 meseci nemogućnosti nastupanja.

Andre Riju Promo/Star produkcija
 

Nažalost, nepovoljna epidemiološka situacija u zemlji prouzrokovana koronavirusom i ograničenjem javnih okupljanja ove godine to čine nemogućim, a sigurnost publike i velike porodice Andrea Rijua, je najveći prioritet.

Novi datum održavanja koncerta biće 24. novembar 2022. godine.

Kupljene ulaznice važe za novi datum i nije ih potrebno menjati. Ukoliko novi datum ne odgovara, potrebno je da se podnese zahtev za povraćaj sredstava na mail [email protected]. Rok za podnošenje zahteva je od 15. oktobra do 15. novembra 2021. godine. Nakon navedenog termina, zahtevi za povraćaj novca neće biti prihvaćeni i smatraće se da su kupci prihvatili novi termin koncerta.

Andre Riju Promo/Star produkcija
 

- Dragi moji obožavaoci u Srbiji, toliko sam se radovao kao i vi, što ću se ponovo vratiti na scenu i pružiti vam sjajno veče prepuno muzike, romantičnog plesa, smeha i pevanja, koje propuštamo u sada već dugom periodu. Nažalost, to za nas još uvek nije moguće. Ali, videćemo se u novembru 2022. godine! Puno ljubavi iz Mastrihta, i puno vam hvala na lojalnosti i strpljenju - izjavio je Riju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike