Kids Fest pod sloganom „Gradimo novu budućnost“: Bogat program najvećeg dečjeg filmskog festivala

15.09.2021

08:09

0

Autor: Dejan Ćirić

Svih sedam dana publika moći će da pogleda animirane i igrane filmove, maštovita ostvarenja i 3D avanture snimljene u okviru svetskih produkcija i koprodukci

Kids Fest pod sloganom „Gradimo novu budućnost“: Bogat program najvećeg dečjeg filmskog festivala
Copyright Promo/MCF

Tradicija održavanja dečjeg filmskog festivala se nastavlja i ove jeseni, jer najmlađa publika, uvek zanteresovana za kvalitetan kulturni sadržaj, to i zahteva! Najpoznatija dečja filmska manifestacija Kids Fest održaće se 17. put po redu, od 18. do 24. oktobra, u bioskopima širom Srbije, a u okviru brižljivo odabranog filmskog programa naći će se i do 18  najkvalitenijih filmskih ostvarenja.

Upečatljivim sloganom “Gradimo novu budućnost” 17. Kids Fest ide u korak sa vremenom i  pokazuje da bilo kakav napredak u svetu ne može da se dešava mimo dece, te velikim delima ovogodišnji dečji filmski festival ima za cilj da prikaže poučne filmove sa istinskim porukama.

Promo/Kids Fest

Svih sedam dana publika moći će da pogleda animirane i igrane filmove, maštovita ostvarenja i 3D avanture snimljene u okviru svetskih produkcija i koprodukcija, te će na programu ovogodišnjeg Kids Fest-a biti prikazani filmovi kako evropske tako i američke kienmatografije. Veliki broj filmova je sinhronizovan na srpski jezik, a kao i prethodnih godina festival je pripremio raznovrstan program koji je namenjen i teen publici (od 12 do 17 godina.)

Domaćin 17. Kids Fest-a i ove godine biće Kombank dvorana, a u Beogradu dečji filmski festival održaće se i u bioskopu „Cine Grand Capitol park Rakovica“, dok će u Nišu centri dešavanja festivala biti bioskopi „Vilin grad“ i „Cine Grand Delta Planet Niš“. Pored pomenutih revija filmova, festival će se održati i u preko 30 gradova širom Srbije.

Pročitajte još

Publika će celokupan sadržaj festivala moći da pogleda i na onlajn platformi MojOFF za vreme trajanja festivala. Program će uskoro biti dostupan, a sve informacije o festivalu moći će da se pronađu na zvaničnom sajtu Kids Fest-a.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike