Crna magija, brutalna smrt: Mnogi povezuju seriju "Pevačica" sa tragičnom sudbinom Jelene Marjanović

18.09.2021

10:10 >> 10:19

0

Glavna glumica Milica Pavlović tumači lik Ivane Lazić koja je nakon pobede u muzičkom takmičenju dobila sve ono o čemu je nekada maštala, ali počinju da

Crna magija, brutalna smrt: Mnogi povezuju seriju "Pevačica" sa tragičnom sudbinom Jelene Marjanović
Copyright Serija "Pevačica"/Promo

Seriju “Pevačica” od samog početka snimanja prati veo misterije, a spekulisalo se da su autori, Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić za svoj projekat bili inspirisani ubistvom pevačice Jelene Marjanović.

Kako piše “Blic”, sličnosti postoje, ali i razlike. Naime, Milica Pavlović koja tumači lik Ivane Lazić u seriji “Pevačica” i koja u ovom ostvarenju biva ubijena, progovorila je u emisiji “Amidži šou” na ovu temu:

– Kada sam dobila scenarijo, apsolutno čula nisam da ja glumim Jelenu Marjanović. Čitala sam ulogu Ivane Lazić i takav scenario sam dobila. Prvi put kad se pojavila informacija u medijima da ja glumim Jelenu Marjanović, tada sam već potpisala ugovor i nisam smela da pričam o tome da ova uloga nema veze sa njom. Jelenu sam poznavala, divna devojka, dobro peva, bilo mi je teško da uopše čitam o tom svirepom ubistvu. To da li su Gaga Antonijević i Nataša Drakulić bili inspirisani tim događajem, ne znam – istakla je Milica u emisiji.

Milica Pavlović i Miloš Timotijević, serija “Pevačica” Promo/Irena Canić

Autorka dela Nataša Drakulić takođe je u medijima negirala da “Pevačica” ima veze sa svirepim ubistvom pevačice iz Borče.

– Naša serija apsolutno nema veze sa Zoranom Marjanovićem, tako da nismo imali razloga da mu se obratimo bilo kojim povodom. Ja se iskreno nadam da će on na kraju biti osuđen za ono što je uradio i da će pravda biti zadovoljena – naglasila je Nataša Drakulić, a prenosi portal “Film&TV”.

Ni sama priča serije, nema naročitih sličnosti sa onim što je u medijima izlazilo o Jeleninom životu.

Serija “Pevačica”/Promo

U seriji, glavna glumica Milica Pavlović, tumači lik Ivane Lazić koja je nakon pobede u muzičkom takmičenju dobila sve ono o čemu je nekada maštala, život u velikom gradu, slavu, nastupe i putovanja, ali i ljubav najpoznatijeg muzičkog producenta i kompozitora Vlade Vidaka. Međutim, dok pokušava da zaboravi svoj pređašnji život počinju da se događaju misterijozne stvari koje će se završiti njenim ubistvom.

Ono čega su se uhvatili zagovornici teze da je serija “Pevačica” inspirisana pomenutom tragedijom, jeste magija i misterija, pojava vračare u seriji, jer se u medijima spekulisalo da majka Zorana Marjanovića, muža Jelene Marjanović ima neke, kako je on govorio, isceliteljske moći, a kako su mediji prenosili magijske moći, koje su mnogi pokušali da dovedu u vezu sa ubistvom njegove supruge.

Serija “Pevačica”/Promo

Međutim, zabuna se desila, kada je reditelj Gaga Antonijević dao izjavu za domaće medije, te pomenuo i nasip na kom je ubijena Jelena Marjanović.

– “Pevačica” prikazuje tragičan događaj koji je potresao celu naciju. Prvi put donosimo na male ekrane novi žanr i istražujemo područje crne magije – vračare, crne i bele magove. Nećemo videti samo šta se desilo na nasipu već ceo taj svet. Za mene je ovo veliki izazov, a veliko interesovanje za seriju imam i van granica Srbije – rekao je Antonijević za “Kurir” 2019. godine.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike