Priča u kojoj se mrtvi lako pojavljuju, a živi još lakše nestaju: Večeras premijera serije "Dug moru 2" (VIDEO)

03.09.2021

06:52 >> 07:06

0

Glavni zaplet druge sezone vrti se oko Olge, koja je inicijator promena, predodređena da menja svet

Priča u kojoj se mrtvi lako pojavljuju, a živi još lakše nestaju: Večeras premijera serije "Dug moru 2" (VIDEO)
Copyright Dragan Mićanović, serija "Dug moru" / Monte Royal Pictures

“Moćna vodo, odnesi sve što je loše!” – uzvik je koji će obeležiti drugu sezonu domaće TV misterije “Dug moru 2“, sage o meštanima poluostrva Luštica u Boki kotorskoj, gde je veo između mrtvih i živih, ali i sadašnjosti i prošlosti tanak.

Popularna serija snimljena u produkciji Telekoma Srbija i Monte Royal Pictures, opčinila je gledaoce prethodne godine žanrovskom slobodom, fantazijom i nesvakidašnjom pričom isprepletanom drevnim mitovima i legendama.

Vesna Trivalić i Branimir Popović, serija “Dug moru” / Monte Royal Pictures

Premijera druge sezone sa nestrpljenjem se očekuje večeras u 21 čas na kanalu Superstar, a zvanični trejler koji će nepogrešivo dočarati zagonetnu atmosferu nove sezone možete pogledati na dnu teksta.

Ana Lečić i Pavle Popović serija “Dug moru” / Monte Royal Pictures

Nastavak neobične priče o tajnama meštana Boke, mističnog mesta gde se mrtvi lako pojavljuju, a živi još lakše nestaju, donosi nam odgovore na neka od ranijih pitanja i spoznaju da se sve do sada desilo sa nekim razlogom. Glavni zaplet druge sezone vrti se oko Olge, koja je inicijator promena, predodređena da menja svet. Dok njeni roditelji tonu u probleme krivice i posledica izazvanih tragedijom iz prve sezone, Olga istražuje istinu o prokletstvu “Duga moru”, koje želi da zaustavi. Na putu samospoznaje, Olga je razapeta između nauke i legendi, ljubavi i strasti.

Pročitajte još

Nove epizode hit serije “Dug moru 2” doneće odgovore na još mnogo pitanja i odgonetnuti brojne misterije iz prve sezone.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike