Dečji kutak kulture: Filmski vikend-maraton otvara „Bezrepi Pele“ (VIDEO)

02.02.2021

12:31 >> 12:32

0

Autor: Dejan Ćirić

Fantastični povratak u Oz , Jakari i veličanstveno pero, Lesi se vraća kući, Operacija kolačići i najnovija animacija Bezrepi Pele obećavaju mnogo zabave

Dečji kutak kulture: Filmski vikend-maraton otvara „Bezrepi Pele“ (VIDEO)
Copyright Promo/MCF

Tradicionalni „Porodični vikend“ se nastavlja i tokom meseca februara u Kombank dvorani, u subotu i nedelju 6. i 7. februara. Pod i dalje prisutnim epidemiološkim merama, klinci i klinceze će imati priliku da sa svojim roditeljima ili u društvu svoje „ekipe“ uživaju u brojnim animiranim avanturama, među kojima su najnovije ostvarenje za najmlađe „Bezrepi Pele“, ali i animacije koje već duže vreme krase bioskopsko platno, kao što su „Fantastični povratak u Oz“ , „Jakari i veličanstveno pero“, „Lesi se vraća kući“, „Operacija kolačići“ i drugi.

Pročitajte još

Mališani će poći na uzbudljivo putovanje kroz svet mašte i dogodovština uz sve ove filmove, a najnoviji „Bezrepi Pele“ je švedski animirani klasik o razmaženom mačetu koje je izgubilo rep.

Promo/MCF

Jednog dana iznenadna oluja povede ovo simpatično bezrepo mače u pravu avanturu u jedan čudan grad. Tamo Pele upoznaje nove drugare i razvija se veliko prijateljstvo. Međutim, nije uvek lako biti nova mačka u gradu. Nemaju svi dobre namere i ubrzo Pele silno želi da se vrati kući.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike