Koronavirus kao glavna tema treće sezone popularne serije „Islednica“ (FOTO)

17.02.2021

07:37 >> 11:24

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovaj psihološki triler zasnovan je na bestseler knjigama britanskog autora M. R. Hola, i govori o doktorki Dženi Kuper, hrabroj forenzičarki koja istražuje

Koronavirus kao glavna tema treće sezone popularne serije „Islednica“ (FOTO)
Copyright Promo NBCU International/Diva

Najnovija, 3. sezona popularne serije „Islednica“ (Coroner), premijerno se prikazuje od 4. marta u 21 sat na kanalu DIVA i emitovaće se svakog četvrtka kroz 10 epizoda najnovije produkcije.

Treća sezona serije se vraća u Toronto, gde islednica Dženi Kuper prevazilazi svoje traume i prihvata sebe. U procesu isceljenja, ona i njen dečko Liam više nisu zajedno, a  smrt joj “kuca na vrata” uz mnoštvo novih slučajeva povezanih sa korona virusom, što je primorava da oslobodi svoju pravu ličnost. U prvom talasu COVID-19, Dženi istražuje misterioznu smrt negovateljice čije je telo nađeno u automobilu.

Promo NBCU International/Diva

U novim epizodama, detektiv Donovan Mekavoj suočava sa svojom smrtnošću na nov način, što ga tera da istražuje i svoje slučajeve i svoj život sa novom perspektivom. Možda čak i pronađe ljubav. U nizu dirljivih, ličnih, teških slučajeva, ova sezona se bavi neobičnim sesijama terapije i nezgodnim i lepim ličnim susretima.

Promo NBCU International/Diva

Ovaj psihološki triler zasnovan je na bestseler knjigama britanskog autora M.R. Hola, i govori o doktorki Dženi Kuper, hrabroj forenzičarki koja istražuje misteriozne smrti u Torontu.

Glavne uloge tumače Serinda Svon (dr Dženi Kuper), Rodžer Kros (detektiv Donovan Mekavoj) i Endi Mekvin (detektiv Malik Abed).

Promo NBCU International/Diva

Cineflix Rights imaju eksluzivno pravo distribucije serije. Ovo je originalna serija CBC, u produkciji Back Alley Films, Muse Entertainment i Cineflix Studios.

Pročitajte još

Izvršni producent i kreator serije je Morvin Brebner (Saving Hope, Rookie Blue), a Edrien Mičel (Durham County, Bellevue) je glavni reditelj i izvršni producent za Back Alley Films. Džonas Prapas je izvršni producent za Muse Entertainment sa Piterom Emersonom i Bretom Barlokom za Cineflix Studios.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike