Predstave u Zvezdara teatru tačno u podne

03.12.2020

10:25 >> 13:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovog malo drugačijeg decembra od svih prethodnih, pozorište će organizovati predstave vikendima, sa početkom u 12 časova

Predstave u Zvezdara teatru tačno u podne
Copyright Promo/Zvezdara teatar

Na repertoaru Zvezdara tetara su četiri predstave za koje se ulaznice prodaju onlajn, preko sajta pozorišta. Prodaja počinje u petak, 4. decembra u podne.

„Generalna proba samoubistva“ Dušana Kovačevića na programu je 12. decembra, a dan kasnije predviđeno je igranje predstave „Bajka o pozorištu“, po tekstu Vladimira Ðurđevića.

U nedelju, 20. decembra dvojac predstave „Voz“, Voja Brajović i Sergej Trifunović, vode publiku u još jednu vožnju, poslednju u ovoj godini.

Predstava „Večere budala“ predviđena je za 26. decembar.

U pozorištu ni ove godine ne odustaju od tradicionalne Večeri sa Matijom Bećkovićem, uz malo prilagođen naslov „Podne sa Matijom Bećkovićem“. Čuveni književnik će 27. decembra čitati svoje objavljene i neobjavljene stihove na sceni „Danilo Bata Stojković“.

Sav prihod od prodaje ulaznica biće doniran u humanitarne svrhe.

– U skladu sa svim preporučenim merama prevencije činimo sve da pozorište bude bezbedno mesto, a da istovremeno ne izostane poseban osećaj gledanja predstave – poručili su iz Zvezdara teatra.

Za one koji nisu u mogućnosti da ulaznice nabave onlajn, blagajna će biti otvorena petkom od 12 do 18 časova, a subotom i nedeljom od 10 do 12 sati.

PROČITAJTE JOŠ: Bal pod maskama u Beogradu – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike