Džejson Stejtam igra glavnu ulogu u novom filmu Gaja Ričija (VIDEO)

05.04.2021

14:58 >> 12:44

0

Autor: Dejan Ćirić

Ostvarenje Wrath of Man je treća zajednička saradnja glumca i reditelja

Džejson Stejtam igra glavnu ulogu u novom filmu Gaja Ričija (VIDEO)
Copyright Profimedia

Džejson Stejtam je definitivno jedna od najvećih zvezda akcionih filmova tokom poslednjih godina i očigledno je da će, sudeći po novim ostvarenjima na kojima radi, još dugo biti na holivudskoj A listi, bar što se tiče ovog žanra. Poznati britanski glumac započeo je svoju karijeru sa dva veoma uspešna kriminalistička filma Gaja Ričija, „Lock, Stock and Two Smoking Barrels“ (1998) i „Snatch“ (2000), a uskoro ćemo biti u prilici da pogledamo i rezultat njihove najnovije saradnje.

Profimedia

U pitanju je akcioni triler, pod nazivom „Wrath of Man“, rimejk francuskog filma „Le Convoyeur“ iz 2004. godine. Stejtam igra Harija, misterioznog radnika obezbeđenja koji, na iznenađenje svojih kolega, praktično sam zaustavlja pokušaj pljačke kombija sa novcem.

Pročitajte još

Tokom ove akcije, on pokazuje svoju neverovatnu preciznost sa vatrenim oružjem, što navodi ostale radnike iz obezbeđenja da mu pomognu da se osveti osobama odgovornim za smrt njegovog sina.

Pored Stejtama, u filmu igraju i Džoš Hartnet, Hold Mekoloni, Džefri Donovan, Raul Kastiljo, Skot Istvud i Post Maloun, a premijera je zakazana za 7. maj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike