Jezive misterije „Kalkanskih krugova“ se otkrivaju: Šokantan i neočekivan rasplet (VIDEO)

09.04.2021

06:49 >> 09:08

0

Autor: Dejan Ćirić

Za kraj ostaju najvažnija pitanja - Ko je baba Guba? Ko se krije u zabranu? Kakvu viševekovnu tajnu zabran nosi u sebi?

Jezive misterije „Kalkanskih krugova“ se otkrivaju: Šokantan i neočekivan rasplet (VIDEO)
Copyright Žarko Laušević Promo/ Firefly

Serija „Kalkanski krugovi“, nastala u saradnji Firefly produkcije i Telekoma Srbije, tokom prethodnog perioda postala je jedna od najgledanijih na malim ekranima. Misterije su nas vodile iz nastavka u nastavak, ostavljajući nam za kraj najvažnije pitanje – ko je baba Guba? Ko se krije u zabranu? I kakvu viševekovnu tajnu zabran nosi u sebi?

Promo / Firefly

Scenarista serije Đorđe Milosavljević otkriva dve važne stvari, piše portal filmitv.rs. Prva je da će se klupko tajni na čija se dva kraja nalaze Miona i Velibor konačno razmrsiti u kolibi u kojoj je Velibor zatočio Dejanovu ćerku.

Druga je da je misteriozna žena sa fenjerom koja se pojavljuje na vratima kolibe, i od koje se Miona u trenutku skamenila od straha upravo baba Guba. Odgovor na pitanje ko je ona dobićemo u finalnoj epizodi serije.

Promo / Firefly

Lik Magdalene, Verine tetke, Gordanine sestre, a Veliborove žene, u finalnim epizodama dočaraće glumica Vesna Trivalić. Upravo nju vidimo u „odori“ misteriozne „utvare“ u najavi za 10. epizodu, u sceni sa šokiranim Dejanom koji tada saznaje ko je ona!

Pročitajte još

Misterija je rešena – Magdalena je Baba Guba! Ali tu nije kraj tajnama. Postavlja se pitanje šta ona radi u šumi? Koja je njena životna priča? I kakve veze Magdalena ima sa Svetlanom koja je, podsetimo se, posle susreta sa baba Gubom, Dejanu rekla – videla sam samu sebe.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike