Odri! Više od ikone: Nove priče o životu i karijeri slavne holivudske dive

18.04.2021

11:48 >> 15:09

0

Autor: Dejan Ćirić

Još uvek se ne zna koja glumica će igrati čuvenu filmsku zvezdu

Odri! Više od ikone: Nove priče o životu i karijeri slavne holivudske dive
Copyright Profimedia

Glumica Odri Hepbern je uvek u modi, ako je verovati Džeklin Hojt, autorki serije „The Good Wife“. Prema pisanju magazina Varajeti, ova scenaristkinja vredno radi na prvoj dramskoj seriji zasnovanoj na životu junakinje filma „Doručak kod Tifanija“. U pomoć su joj pritekli glumičin sin Luka Doti i italijanski novinar Luiđi Spinjola, a očekuje nas priča o periodu stasavanja u Evropi i proboju na holivudsko tržište, gde je ostvarila sjajan uspeh.

Profimedia

Doti, koga je holivudska zvezda dobila u braku sa psihijatrom Andreom Dotijem, već je imao priliku da sarađuje sa spomenutim novinarom na knjizi pod nazivom „Audrey at Home: Memories of My Motherʼs Kitchen“. Na njenim stranicama nalaze se uspomene na uspehe u karijeri jedne od najvećih holivudskih zvezda svih vremena i dobitnice Oskara, ali i odabrani recepti koje je volela da priprema. Kada je reč o Džeklin Hojt, ona je nedavno adaptirala roman dobitnika Pulicerove nagrade Kolsona Vajtheda. Tako nas već 14. maja na platformi Amazon Prime Video očekuje serija „The Underground Railroad“.

Profimedia

Krajem ove godine gledaćemo dokumentarni film „Audrey: More Than an Icon“, prenosi City Magazin. Podsećanja radi, u njegovoj pripremi učestvovao je tim koji stoji iza dokumentarnog ostvarenja „McQueen“, rediteljka je Helen Koan, a podržao ga je stariji glumičin sin Šon Hepbern Ferer.

Pročitajte još

Jedan od članova tima, Nik Tusig otkrio je da je najveća poteškoća u stvaranju bio nedostatak mana ili bilo kakvog konflikta u ličnosti Odri Hepbern. On smatra da je u tom slučaju teško kreirati sadržaj koji drži pažnju. Glumica je prema njegovoj oceni imala zavidnu samokontrolu, te nije podlegala tantrumima, kojima su dive sklone. Tusig ovu crtu pripisuje tome što je imala teško detinjstvo, pa je želela miran život i uživanje u malim stvarima. Za kraj je otkrio i to da je poštovanje prema njoj raslo kako je odmicao rad na filmu.

Još uvek se ne zna koja glumica će igrati ikonu zlatnog doba Holivuda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike