Ben Kingsli kao Salvador Dali: Objavljene prve fotografije sa snimanja filma o kontroverznom umetniku

22.04.2021

09:01 >> 13:58

0

Oskarovac je na slikama neprepoznatljiv, a u prvom planu je duga kosa i čuveni brkovi koji su nalik onim koji je slavni španski umetnik tokom života nosio

Ben Kingsli kao Salvador Dali: Objavljene prve fotografije sa snimanja filma o kontroverznom umetniku
Copyright Profimedia

Oskarovac Ben Kingsli prvi put je viđen u ulozi slavnog umetnika Salvadora Dalija, kojeg glumi u biografskom filmu pod nazivom “Dali Land”. Slavni glumac primećen je i fotografisan u Velsu, gde je u toku snimanje.

Kingsli je u ovom izdanju bio skroz neprepoznatljiv, a u prvom planu bila je duga kosa i čuveni brkovi koji su nalik onim koji je slavni španski umetnik tokom života nosio.

Inače, Ben će u ostvarenju “Dali Land” glumiti Salvadora u kasnijim njegovim godinama, dok će mladog Dalija glumiti Ezra Miler.

Radnja filma, kako navode strani mediji, a prenosi Headliner, smeštena je u Njujorku i Španiji 1973. godine, i biće ispričana kroz oči mladog entuzijaste i asistenta galerije Džejmsa (kojeg glumi Frenk Dilejn), dok ovaj pomaže Daliju da pripremi veliki šou.

Lesli Menvil će glumiti Salvadorovu suprugu Galu, a britanski glumac Tim Rot igraće kapetana Mura, desnu Dalijevu ruku.

Pročitajte još

Kako je naveo jedan od stanovnika tog mesta u kojem se snima film Vini Evans, na setu je video brojna vozila i prikolice…

– Bilo je mnogo članova filmske ekipe tamo na liticama, ali iznenađujuće malo posmatrača. Bilo je parkirano toliko automobila, da je bilo teško zaustaviti se – rekao je Evans.

Film “Dali Land” režira Meri Heron, koja takođe potpisuje scenario, zajedno sa Džonom Volšom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike