Novo poglavlje "Igre prestola": Objavljene prve fotografije sa snimanja (FOTO)

28.04.2021

15:46 >> 15:16

0

Serija se oslanja na knjige Fire and Blood i The World of Ice and Fire, a snimanje je u toku u severnoj Irskoj

Novo poglavlje "Igre prestola": Objavljene prve fotografije sa snimanja (FOTO)
Copyright Twitter/XRealm Matthews@CreamOrScream

Novo poglavlje čuvene serije “Game of Thrones” ugledaće svetlost dana 2022. godine, a tokom proteklih nekoliko dana svetski mediji prenose prve slike sa snimanja koje uveliko traje u severnoj Irskoj.

Prošlo je tri godine od poslednje sezone Martinove adaptacije i podeljenih reakcija kritike i publike, a nova serija pod nazivom “House of the Dragon” prati porodicu Targarijen u građanskom ratu čitav vek pre događaja koje smo gledali u “Igri prestola“. Serija se oslanja na knjige “Fire and Blood” i “The World of Ice and Fire”.

Twitter/Princelopez@Princel94124366

O novoj seriji se trenutno jako malo zna, osim naziva i da će pred fanovima biti sledeće godine, a sada su na internetu procurile fotografije sa snimanja. Glumac Met Smit i glumica Ema Darsi fotografisani su u toku rada na sceni za prvu polovinu nove sezone.

 

Fanovi na društvenim mrežama složili su se da scena u potpunosti ima atmosferu “Igre prestola” i nadaju se da ih nova televizijska adaptacija neće razočarati kao poslednja sezona serije.

Kao i u slučaju prve sezone, osim Šona Bina, glumačku postavu ne čine poznata i velika imena filmske i televizijske industrije. Osim Olivije Kuk, ostatak glumačke postave je uglavnom nepoznat širokoj publici.

Pročitajte još

Serija je još uvek u ranoj fazi snimanja, pa će se još detalja o njoj otkriti u narednom periodu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike