Bioskopi otvoreni i tokom praznika: Oskarovci na velikom platnu

29.04.2021

10:33 >> 12:41

0

Autor: Dejan Ćirić

Filmska priča u Kombank dvorani nastavlja se i tokom prazničnih dana

Bioskopi otvoreni i tokom praznika: Oskarovci na velikom platnu
Copyright Film "Još jedna tura"/ Profimedia

Ljubitelji kinematografije moći će da uživaju i tokom praznika u najnovijim filmskim ostvarenjima u bioskopu Kombank dvorane. Naime, multipleks u centru grada radiće tokom praznika, osim u nedelju 2. maja, na dan Uskrsa. Tako će vrata za posetioce biti otvorena sutra, u petak 30. aprila od 12 do 17 časova, kao i 1, 3. i 4. maja od 10 do 22 sata.

Na repertoaru će se naći najnovija ostvarenja američke, ali i evropske kinematografije, a neka od njih repertoar krase već nekoliko nedelja unazad. Zbog velikog interesovanja, filmska publika će moći da pogleda treću nedelju zaredom ostvarenje švedsko-danske koprodukcije „Još jedna tura“, koji je pre samo tri dana osvojio Oskara za najbolji međunarodni film. Inače ovaj višestruki dobitnik priznanja, među kojima je i nagrada BAFTA, dolazi od reditelja Tomasa Vinterberga koji je glavnu ulogu poverio Madsu Mikelsenu, izazvao je oduševljenje među ovdašnjom publikom.

Istovremeno, porodični film „Duša“ koji je ovenčan Oskarom za najbolji animirani film, ostaje na repertoaru na kome se nalazi nedeljama unazad.

Među novitetima je ruski film „Superdeep“, u kom glavnu ulogu tumači naša glumica Milena Radulović. Ovaj ruski blokbaster, takođe je za kratko vreme privoleo obožavaoce naučne tematike, sa elementima trilera i horora.

„Raja i poslednji zmaj“, najnoviji biser Diznijevog kraljevstva zablistao je pre samo nedelju dana na repertoaru bioskopa, a publiku će animirati i tokom praznika. Film za celu porodicu iako je tek započeo bioskopski život, po dosadašnjem interesovanju publike, čini se da  obećava „dug vek“ na velikom platnu.

Među ostalim ostvarenjima tu su i „Godzila protiv Konga“, koji je posebno privukao ljubitelje naučne fantastike, ali i filmovi „Dani gneva“ reditelja Gaja Ričija sa Džejsonom Stejtamom u glavnoj ulozi, kao i akciona drama „Niko“.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike