Objavljen je prvi tizer za "Prijatelje": Poznat zvanični datum okupljanja (VIDEO)

14.05.2021 | 10:21 >> 12:30

Autor: Redakcija 24sedam

Specijal će se emitovati tačno godinu dana od prvobitnog plana nakon što je nekoliko puta prolongiran zbog prekida produkcije

Copyright Profimedia

Dugo odlagani specijalni sastanak “Prijatelja” na HBO Maxu konačno stiže pred publiku, a striming servis je najavio i zvanični datum premijere.

“Friends: The Reunion” premijeru će imati 27. maja, a predstavljen je i prvi tizer.

– Zvanično je! Okupljanje “Prijatelja” biće premijerno prikazano 27. maja na platformi HBO Max – možemo li biti više uzbuđeni ?! – napisala je zvezda “Prijatelja” Dženifer Aniston na svom Instagram profilu.

Copyright Profimedia

Specijal će se emitovati tačno godinu dana od prvobitnog plana nakon što je nekoliko puta prolongiran zbog prekida produkcije u pandemiji. Trebalo je da bude snimljen u februaru 2020, ali je snimanje tek počelo u aprilu.

U njemu će se naći zvezde serije Dženifer Eniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met Liblan, Metju Peri i Dejvid Švimer, a mnogi mediji navode da će svako od njih dobiti najmanje 2.5 miliona dolara za učestvovanje u projektu.

Takođe će se pojaviti i gostujuće zvezde poput Dejvida Bekama, Džastina Bibera, BTS-a, Džejmsa Kordena, Sindi Kraford i mnogih drugih.

Pročitajte još

Ben Vinstin režirao je specijalne epizode zajedno sa izvršnim producentima Kevinom Brajtom, Martom Kaufman i Dejvidom Krejnom.

Svih 10 sezona “Prijatelja” je 2020. godine napustilo Netflix i pridružilo se HBO Maxu u ugovoru za koji se priča da je WarnerMedia koštao više od 400 miliona dolara za prava na originalnu seriju.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam