Džulijen Mur i Klajv Oven u seriji baziranoj na najprodavanijem romanu Stivena Kinga (VIDEO)

14.05.2021

17:31 >> 18:07

0

Liseys Story duboko je ličan triler koji prati Lisey Landon dve godine nakon smrti njenog supruga

Džulijen Mur i Klajv Oven u seriji baziranoj na najprodavanijem romanu Stivena Kinga (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube

Apple TV + predstavio je trejler za novu ograničenu seriju “Lisey’s Story”, koja je rađena po najprodavanijem romanu Stivena Kinga.

Autor bestselera i reditelj franšiza “Star Trek” i “Star Wars”, Džej Džej Abrams, ponovno će udružiti snage nakon serije “11.22.63” za Hulu i “Castle Rock”.

U glavnim ulogama su Džulijen Mur i Klajv Oven, a serija od osam epizoda premijerno će se prikazati 4. juna sa prve dve, nakon čega će uslediti novi nastavci svakog petka.

Printscreen / Youtube

Temeljena na Kingovom najprodavanijem romanu, “Lisey’s Story” duboko je ličan triler koji prati Lisey Landon dve godine nakon smrti njenog supruga, poznatog romanopisca Scotta Landona. Niz uznemirujućih događaja dovodi do toga da se Lisey suočava sa sećanjima na svoj brak koje je namerno blokirala u sebi.

Landon je za sobom ostavio kofer zabeleženih sećanja i mnoštvo materijala u njihovom zajedničkom domu. Lisey, u procesu čišćenja stvari, počinje da se suočava sa realnošću određenih potisnutih i zaboravljenih sećanja. Kako joj se neželjeno u život upliće ludi obožavalac njenog pokojnog muža, ona se sve više priseća prošlosti i muževljeve mogućnosti da se transportuje u drugi svet.

Printscreen / Youtube

Umesto planiranog mirnog nastavljanja života nakon Scottove smrti, Lisey otvara Pandorinu kutiju, pravu istinu svog braka koje u ogledalu otkriva jedno lice previše…, piše Bosonoga.com

U glumačkom sastavu su i Džoan Alen, Dženifer Džejson Li i Dejn Dihan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike