"Ćutaću": Milena Radulović u spotu za novu pesmu Marka Louisa (VIDEO)

23.05.2021

13:25

0

Dugo planiramo da sarađujemo na nekom projektu. Drago mi je da se to desilo sa ovom pesmom, a ovo je svakako tek početak jedne naše kreativne saradnje, otkri

"Ćutaću": Milena Radulović u spotu za novu pesmu Marka Louisa (VIDEO)
Copyright Promo / Dragan Jereminov

“Ćutaću”, naslov je novog singla i video spota Marka Louisa. Pesma se nalazi na njegovom poslednjem albumu “Sloboda”, a koji je izašao krajem prošle godine za izdavačku kuću Lampshade Media.

Kombinovanjem elemenata globalne world muzike, fanka, jazza i spakovano u muzičkim okvirima balkanskog duha, zaraznog ritma, pesma “Ćutaću” preti da postane svojevrstan hit regiona.

Promo / Dragan Jereminov

Kompozitor i tekstopisac Slavko Milovanović, koji inače komponuje pretežno pop muziku napisao je emotivnu, čak bi se moglo reći kafansku pesmu. Marko je svojim aranžmanom, specifičnog ritma i duha, poveo pesmu ka svojstvenom stilu i žanru:

– Slavko je otpevao pesmu na svom IG profilu. Zvučala je kafanski, ali je imala neku notu lepote gde sam znao da bi u svakom žanru dobro zučala. Odmah sam stupio sa njim u kontakt i rekao mu da mi se sviđa i da bih je snimio u svom fazonu. Slavko je prihvatio izazov, a odmah zatim sam je i snimio – kazao je Marko Louis.

Promo / Dragan Jereminov

Režiju i produkciju video spota potpisuje dugogodišnji Markov saradnik Dragan Jereminov. Odlučili su da je ova pesma zaslužila filmsku realizaciju video spota, a okupljena je i glumačka ekipa – Milena Radulović, Uroš Jakovljević i Branislav Jerković.

Pročitajte još

– Milena i ja se znamo od kada se ona rodila. Naše porodice su veoma bliske tako da smo kao familija. Uroša znam sa fakulteta gde sam mu bio realizator zvuka na njegovom završnom studentskom projektu, a Banetu Jerkoviću i njegovoj supruzi sam pevao na svadbi koja je bila nezaboravna. Milena i ja dugo planiramo da sarađujemo na nekom spotu ili na bilo kom projektu. Drago mi je da se to desilo sa ovom pesmom, a ovo je svakako tek početak jedne naše kreativne saradnje – otkrio je muzičar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike