Razgovori sa svetskim zvezdama u Narodnom pozorištu: Gluma i njene tajne

26.05.2021

09:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Prvi će biti održan u petak, 28. maja, u 19.30 na Sceni Raša Plaović

Razgovori sa svetskim zvezdama u Narodnom pozorištu: Gluma i njene tajne
Copyright ATA Images/Milan Maričić

Narodno pozorište započinje novu liniju aktivnosti koja prati svetske zvezde i najznačajnije evropske pozorišne stvaraoce. Razgovori će se voditi putem video linka.

Prvi od ovih razgovora biće održan u petak, 28. maja, u 19.30 na Sceni „Raša Plaović“, kada će se publici obratiti dve izuzetne pozorišne ličnosti Keti Mičel i Jevgenij Mironov.

Jedna od najznačajnijih pozorišnih rediteljki Keti Mičel, javiće se iz Londona i uključiti u razgovor dok će se iz Moskve javiti Jevgenij Mironov, čuveni ruski glumac.

Keti Mičel Promo/Narodno pozorište

Razgovor iz Beograda će voditi upravnica Narodnog pozorišta Ivana Vujić i novinarka RTS-a, zamenica glavnog i odgovornog urednika kulturnog programa, Sanja Milić.

Neke od tema o kojima će se razgovarati su: šta je pozorište danas, u kom pravcu se razvija, koliko je pandemija uticala na razvoj svetskog pozorišta i šta smo naučili iz nje, ekologija i pozorište…

Jevgenij Mironov Promo/Narodno pozorište

Gledaoci će moći da se uključuju u razgovor i postavljaju pitanja.

Ovakvim sadržajima Narodno pozorište želi svojoj publici da ponudi dublje i kvalitetnije dopiranje u srž pozorišne umetnosti i sazna mnoge tajne zasnovane na dugogodišnjem iskustvu i posvećenom radu onih ličnosti koje su potvrđeni pozorišni stvaraoci u svetu.

Pročitajte još

Ulaznice za ovaj program će biti besplatne i mogu se podići na blagajni Narodnog pozorišta, a program će se prenositi strimingom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike