Jun na HBO: Nove sezone i maratoni omiljenih serija (VIDEO)

01.06.2021

09:15

0

Ljubitelji serije Otkriće veštica, savremene ljubavne priče smeštene u okvire oksfordskog akademskog života, ali u svetu u kom šačica veštica, vampira i

Jun na HBO: Nove sezone i maratoni omiljenih serija (VIDEO)
Copyright Profimedia

Jun mesec na HBO rezervisan je za nove sezone velikih serija, a kao i do sada biće emitovani maratoni nekih naslova. Izdvajamo najzanimljivije koji stižu u narednom periodu.

Rik i Morti V

Premijera nove sezone 21. juna na HBO GO, a sve prethodne sezone istog dana dolaze u HBO GO ponudu.

Nakon što je nestao pre dvadeset godina, Rik Sančez se iznenada pojavljuje na vratima svoje ćerke Bet i useljava se kod nje i njene porodice. Iako Bet pruža dobrodošlicu Riku, njen muž, Džeri, nije toliko oduševljen ovim porodičnim okupljanjem. Džeri je zabrinut za Rika, sociopatskog naučnika, koji koristi garažu kao svoju ličnu laboratoriju. U laboratoriji, Rik radi na brojnim naučnim pronalascima, ponakad i vrlo opasnim. Ali, to nije jedina stvar koja brine Džerija. Rik se često upušta u intergalaktičke avanture na koje vodi svoje unuke, Mortija i Samer. Glume: Džastin Rojland, Sara Čok, Kris Parnel, Spenser Gramer.

Roditelji II

Premijera 7. juna u 21 časova na HBO, a sve epizode dostupne na HBO GO.

Komedija “Roditelji” istražuje paradoks s kojim se svaki roditelj suočava, ali nikad ne želi da prizna: dobrovoljno biste dali život za svoju decu, ali vrlo često želite i da ih ubijete. Martin Friman glumi Pola, brižnog oca koji otkriva da nije baš onakav čovek kakvim je sebe smatrao. Njegova partnerka na ovom neviđeno strmom usponu je Ali (Dejzi Hagard) koja vodi muzički studio, zasmejava Pola i ima sposobnost da čita deci priču dok i sama tehnički spava. U ovoj iskrenoj i beskompromisnoj komediji, Pol i Ali usklađuju svoje karijere, ostarele roditelje, hipoteku, obrte u vezi i neprijatna iznenađenja koja donosi odgajanje njihovo dvoje dece, Luka i Ejve. Glume: Martin Friman, Dejzi Hagard, Džordž Vejkman, Džejda Ajls, Stela Gonet.

Beti II 

Premijera 12. juna na HBO GO, subotom nova epizoda u HBO GO ponudi.

Zasnovana na popularnom filmu Kristal Mozel, “Skate Kitchen”, HBO serija “Beti” prati živote raznolike grupe mladih žena koje se probijaju kroz pretežno muški svet skejtbordinga u Njujorku. Najbolje prijateljice, Kert i Dženej, osnivaju “ženski skejterski kružok” u njujorškom Louer Ist Sajdu. U parku za skejtere, one upoznaju Haniber, Indigo i Kamil. Ovih pet veoma nezavisnih, samosvesnih i upečatljivih devojaka ubrzo formiraju bliske veze koje im pružaju hrabrost da budu ranjive i istražuju svoje identitete. Dok prihvataju međusobne razlike, skejtbord zbližava ove žene, ali njihova prijateljstva i ambicije daleko prevazilaze ovaj sport. Glume: Nina Moran, Didi Lavlejs, Munber, Rašel Vinberg, Adžani Rasel.

Istrebite sve divljake  

Premijera 8. juna u 21 na HBO, utorkom nova epizoda, sve epizode dostupne na HBO GO.

“Istrebite sve divljake” je prosvetljujuće putovanje kroz vreme koje nam pruža dubok uvid u istoriju evropskog kolonijalizma u Africi i Severnoj i Južnoj Americi. Ova inovativna serija istražuje dugoročne posledice eksploatacije i genocida na današnje društvo, pomerajući granice tradicionalnog dokumentarizma. Vešti reditelj Raul Pek (I Am Not Your Negro) putuje u najmračnije periode čovečanstva sa Džošom Harnetom koji (Perl Harbor) glumi u igranim scenama. U četiri epizode, Pek dekonstruiše stvaranje i prikrivanje istorije, zadire u ideologiju belačkog suprematizma i podstiče publiku da još jednom razmisli o načinu na koji je pisana istorija.

 

Dejv II 

Premijera 17. juna na HBO GO, četvrtkom nova epizoda u HBO GO ponudi.

Polusatna komedija zasnovana na životu repera i komičara, Dejva Berda, poznatijeg po svom umetničkom imenu Lil Diki. Serija se usredsređuje na neurotičnog mladića iz predgrađa koji je ubeđen da mu je suđeno da bude jedan od najboljih repera svih vremena. Sad mora da ubedi svoje najbliže prijatelje, jer bi uz njihovu pomoć mogao da ubedi i ceo svet. Glume: Dejv Berd, Tejlor Misijak, Endru Santino, Trevis Benet, Kristin Ko.

Dobra borba V

Premijera 25. juna na HBO GO, petkom nova epizoda u HBO GO ponudi.

“Dobra borba” se nastavlja godinu dana nakon događaja iz poslednje epizode serije “Dobra žena”. U ovoj seriji, velika finansijska prevara je narušila ugled mlade pravne zastupnice Maje Rindel, istovremeno ostavivši njenu mentorku i kumu, Dajanu Lokart, bez ušteđevine. Izbačene iz firme Lokart&Li, pridružuju se Luki Kvin u jednoj od najistaknutijih čikaških advokatskih firmi. Glume: Kristin Baranski, Kuš Džambo, Sara Stil, Majkl Boutmen, Odra Mekdonald.

Pročitajte još

Maratoni serija

Otkriće veštica

Maraton I sezone 5. juna od 20 časova na HBO 3

Maraton II sezone 12. juna od 20 časova na HBO 3

Sve sezone dostupne na HBO GO.

Zasnovana na bestselerima Debore Harknes, “Otkriće veštica” je savremena ljubavna priča smeštena u okvire oksfordskog akademskog života, ali u svetu u kom šačica veštica, vampira i demona neprimetno živi među ljudima. Tereza Palmer glumi briljantnu akademkinju i istoričarku Dajanu Bišop, vešticu koja negira svoje poreklo. Otkriće rukopisa u oksfordskoj biblioteci vodi je usred opasne misterije – gde upoznaje zagonetnog genetičara Metjua Klermonta (Metju Gud), koji takođe ima mračnu porodičnu tajnu: vampir je. Dajana i Metju kreću na putovanje da bi razumeli tajne drevnog rukopisa i dok se zbližavaju, dešavaju se događaji koji prete da naruše krhki mir koji odavno postoji među vešticama, vampirima, demonima i ljudima. Glume: Teresa Palmer, Metju Gud.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike