"Knjiga na Trgu": Veliki broj izdavača, pisaca i gostiju iznenađenja

09.06.2021

14:05 >> 12:08

0

Manifestacija se otvara u petak od 17 časova, a posetioci su dobrodošli u subotu i nedelju između 10 i 22 časa

"Knjiga na Trgu": Veliki broj izdavača, pisaca i gostiju iznenađenja
Copyright Pixabay

Nakon nesporazuma koji je sredinom maja izazvalo odlaganje, prolećno izdanje Festivala knjige na otvorenom “Knjiga na Trgu” biće najzad održano 11, 12. i 13. juna na Trgu republike u Beogradu, najavilo je Udruženje profesionalnih izdavača Srbije.

Posetioci će imati priliku da se sretnu i razgovaraju s velikim brojem savremenih pisaca, kao i s gostima iznenađenja…

Pixabay

U paviljonu na Trgu naći će se štandovi izdavača: “Akademska knjiga”, “Arhipelag”, “Geopoetika”, “Gradac”, “Gramatik”, “Evoluta”, “Zavet”, “Zlatno runo”, “Karpos”, “Klio”, “Kokoro”, “Logos”, “Makarije”, “Makondo”, “Odiseja”, Urban Reads, “Faktum”, “Finesa”, “Heliks”, “Hera”, “Štrik” i “Makart”.

Pročitajte još

Manifestacija se otvara u petak od 17 časova, a posetioci su dobrodošli u subotu i nedelju između 10 i 22 časa.

Manifestacija “Knjiga na Trgu” nastala je iz težnje grupacije profesionalnih izdavača da očuvaju neposredni kontakt sa svojim čitaocima. “Knjiga na Trgu” je manifestacija koja je namenjena izlaganju izdanja nove i prethodne produkcije određenog broja vrhunskih izdavača koji nemaju svoje knjižare.

– Na festivalu će biti izložena nova izdanja, kao i ona do kojih je u knjižarama teško ili nemoguće doći, tako da je ekskluzivnost ovog nastupa u vidljivosti “nevidljivih” izdanja. Čitaoci koji posete festival Knjiga na Trgu učestvovaće u otkrivanju izuzetnih naslova – ističu iz Udruženja profesionalnih izdavača Srbije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike