Radost za mališane: Revija dečjih predstava u Galeriji

28.06.2021

11:06 >> 10:19

0

Poslednjeg dana programa, a ujedno i prvog dana jula, dečje pozorište Saga Serbica izvešće baletsku predstavu Viline čarolije, poseban spektakl igre, pokre

Radost za mališane: Revija dečjih predstava u Galeriji
Copyright Promo / Galerija

Galerija Beograd od 29. juna do 1. jula ugostiće tri dečja pozorišta i mališanima prirediti nezaboravan provod.

Pozorište lutaka “Pinokio” u utorak, 29. juna, u koprodukciji sa Cirkusferom donosi na letnju scenu predstavu “Šešir pun boja” u režiji Ivane Koraksić. Predstave je namenjena najmlađim gledaocima, uzrasta od tri do osam godina. Posebno je osmišljena tako da podstiče dečju maštu kroz raznovrsne elemente koji se u njoj koriste – lutkarstvo, žongliranje, ples i animaciju objekata.

Sledećeg dana, pozorište “Čarapa” odigraće dinamičnu, poučnu i humorističku predstavu “Pipi Duga Čarapa”, koja će uz pomoć lutke Pipi mališanima približiti nezaboravne avanture čuvene devojčice. Dramatizaciju, lutku, maske i režiju potpisuje umetnica Mima Janković, dok u predstavi igraju Valentina Pavličić, Anja Orelj/Snežana Jeremić i Miroljub Turajlija.

Pročitajte još

Poslednjeg dana programa, a ujedno i prvog dana jula, dečje pozorište Saga Serbica izvešće baletsku predstavu “Viline čarolije”, poseban spektakl igre, pokreta i muzike. Sa mnoštvom akrobacija, uz spoj različitih stilova, kao što su folklor, hip-hop, džez balet, step i savremena igra, ova predstava decu uvodi u magičan svet dobre vile i njene pomoćnice mašte.

Sve predstave počinju u 18 sati, a ulaz je besplatan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike